Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei.
Ciupercile au fost curatate, spalate si tocate marunti. Morcovul curatat si dat prin razatoarea mica. Ceapa si usturoiul curatate, spalate.
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa verde, usturoiul, ceapa alba si morcovul. Se pune sare, piper si se lasa la calit putin. Cand incep sa se inmoaie se adauga ciupercile si se lasa la fiert. Se pune o jumatate de ceasca de apa. La final se pune mararul si patrunjelul tocat marunt. In functie de consistenta preparatului se adauga sau nu pesmet. Eu am adaugat.
Se lasa compozitia la racit.
Ciupercile se impart in doua. La fel si aluatul. O parte a acestuia l-am pregatit sub forma de ruloruri o parte minitarte. Rulorile: foaia se intinde. Se pun ciupercile, se ruleaza si se taie in portii potrivite. Se aseaza intr-o tava pe foaie de copt. Formele de tarte de ung bine cu margarina. Se pune aluatul. Peste acesta, ciupercile. Cand toate sunt pregatite se pun la cuptor pentru max. 20 minute.