Pentru crema de branza:
Prgatim crema de branza mai intai.
Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul, iar crema astfel obtinuta se amesteca cu mararul,ceapa verde tocata foarte fin,coaja de lamaie ,boiaua si feliile de somon taiate cubulete si condimentam cu sare si piper.
O lasam la frigider sa se intareasca putin.
Intre timp pregatim foitajul. Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider.Este de preferat sa il folosim cand este mai rece sa il putem taia dupa forma dorita.
Se intinde foaie de aluat si cu o forma rotunda decupam cerculete in numar egal.Jumatate din ele se decupeaza in mijloc cu o alta forma rotunda, dar mai mica. Cercurile intregi le aseazam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem ung cu ou batut, iar deasupra se aseaza cate un cerc decupat. Le ungem si pe ele cu ou.
Se da tava la cuptor in jur de 20 minute, pana se umfla si se rumenesc. Se scot si se lasa la racit. Crema se spriteaza in vol-au-vent-urile racite. Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Apoi pregatim crevetii,care se inabusa in unt cu usturoi 3-4 minute.
Chiar inainte de servire se adauga cate un crevete si ornam cu o feliuta de castravete verde,sau dupa preferinta fiecaruia.