Am facut aceste platouri pentru aniversarea fetitei mele.
Primul platou
Al doilea platou
Al treilea platou
Primul platou: pe un patou decorat cu salata verde am asezat: salam, sunca, chec aperitiv, cascaval, castraveti. Am feliat subtire sunca si salamul, checul l-am taiat feliute, castravetii i-am curatat si i-am taiat bastonase, cascavalul bastonase.
Al doilea platou: Pentru mini pizza m-am inspirat din reteta Sylviei http://www.bucataras.ro/retete/3879/minipizza-cu-sunca-si-ciuperci.html doar ca eu am folosit: sunca, cascaval, salam, masline, sos, condimente pentru pizza. Pentru portofele cu branza am avut sursa de inspiratie retetata postata de PARADIS dar eu am folosit doar un cubulet de branza in interiorul portofelului.
Al treilea platou: Am taiat rosiile pe jumatate, si le-am umplut cu pasta de branza facuta din: branza, smantana, marar. Si am decorat cu feliute de masline.