Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2018 | 3335 vizualizari

 

Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de la Lau, căreia îi mulțumesc și o pup :-*

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 4 ouă
  • 150 ml lapte
  • 150 g brânză telemea
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 100 g cabanos
  • 250 g făină
  • 1 linguriți praf de copt
  • 20 ml ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos:

Dovleceii îi cureți de coajă și îi dai prin răzătoarea mică și îi scurgi bine de apă.
Într-un bol mixezi ouăle, apoi adaugi laptele, și uleiul și mixezi puțin după care adaugi dovleceii, ardeii tăiați cubulețe și telemeaua rasă. Asezonezi după gust și amesteci ușor. Adaugi treptat faina cernută cu praful de copt, până ce rezultă un aluat mai gros, ca o smântână. La final adaugi cabanosul tăiat felii și amesteci ușor.

Pornești aparatul de waffe și când s-a încălzit bine, adaugi câte 1 polonic de compoziție.

Le coci până când se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

oanapl 1

04.01.2019, 10:13

Ma bucur ca va plac!

oanapl 1

04.01.2019, 10:14

Nu e aparat special pentru waffe (Diana & Rodica). E un sandwich-maker care are placi si pentru waffe.

Ancutsa 1

05.01.2019, 21:43

Foarte gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre