Aperitiv vesel

de stefania in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 14814 vizualizari

 

Ce spuneti de acest arici vesel si gustos ? L-am pregatit cu prietena mea Luminita din dorinta de a-l poza pentru un pliant, dar as vrea sa va bucurati si voi de acest 'joc culinar'. Este foarte usor de pregatit, este gustos si aduce multa culoare si bucurie pe mesele festive, si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua prepelita
  • 5 rosii cherry
  • 50 gr cascaval
  • 50 grame sunca
  • cateva masline
  • ardei galben sau verde
  • castravete
  • 1 rosie mare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv vesel:

Se fierb 10 oua prepelita si taie in jumatati. Cele 5 rosii cherry se taie deasemenea in jumatati. Cascavalul, sunca,ardeiul,castravetele se taie felii subtiri si apoi patratele de cca 1,5-2 cm. Se infig pe scobitori de dimensiune normala alternand ouale,cherry,cascaval,sunca,castravete,ardei,masline dupa imaginatia fiecaruia. Se infig  in rosia mare (taiata la partea coditei pentru a avea stabilitate pe farfurie) dand nastere acestui minunat arici.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vesel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mena29 1

15.08.2010, 08:47

Julie 1

15.08.2010, 10:51

arata bine! Asa poti pacali usor un copil mofturos!

jolygina 1

19.08.2010, 13:42

intradeva arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza