Aperitiv vafe cu parmezan si pesto

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2019 | 2343 vizualizari

 

Acum un an am inceput o calatorie spre o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Recunosc ca au fost si momente in care am calcat alaturi, dar...nimeni nu-i perfect.
 
Am invatat insa ca cele mai reusite combinatii sunt cele inventate din mers.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 ml lapte de orez
  • 250 g faina de orez
  • 50 g unt
  • 3 lg parmezan ras
  • 1 lg pesto de busuioc
  • cateva felii de rosii deshidratate
  • un praf de sare
  • 1 lgt zahar brut
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv vafe cu parmezan si pesto:

Topesti untul. Bati albusul spuma impreuna cu praful de sare. Adaugi pe rand galbenusul, untul topit, zaharul si laptele. Renunti la mixer si adaugi faina in ploaie, amestecand cu un tel. Trebuie sa obtii un aluat putin mai consistent decat cel de clatite. La final adaugi parmezanul, pesto si rosiile tocate marunt.

Coci vafele si le servesti calde cu dulceata de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vafe cu parmezan si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in chifle