Aperitiv vafe cu parmezan si pesto

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2019 | 2027 vizualizari

 

Acum un an am inceput o calatorie spre o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Recunosc ca au fost si momente in care am calcat alaturi, dar...nimeni nu-i perfect.
 
Am invatat insa ca cele mai reusite combinatii sunt cele inventate din mers.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 ml lapte de orez
  • 250 g faina de orez
  • 50 g unt
  • 3 lg parmezan ras
  • 1 lg pesto de busuioc
  • cateva felii de rosii deshidratate
  • un praf de sare
  • 1 lgt zahar brut
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv vafe cu parmezan si pesto:

Topesti untul. Bati albusul spuma impreuna cu praful de sare. Adaugi pe rand galbenusul, untul topit, zaharul si laptele. Renunti la mixer si adaugi faina in ploaie, amestecand cu un tel. Trebuie sa obtii un aluat putin mai consistent decat cel de clatite. La final adaugi parmezanul, pesto si rosiile tocate marunt.

Coci vafele si le servesti calde cu dulceata de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vafe cu parmezan si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat