Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi

de cristiefect in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2018 | 3038 vizualizari

 

Este rapida si consistenta, merge in loc de pizza.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4 cartofi
  • 2 wursti
  • 2 oua
  • 100 g mozarella rasa
  • sare
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi:

Cartofii spalati se fierb in coaja in apa cu sare cam 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata si se taie felii sau cubulete.

Se scoate aluatul din frigider si se asaza intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat se imprastie feliile de cartofi, apoi se condimenteaza. Se adauga wurstii taiati felii.

Ouale se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu mozarella si se toarna peste ingredientele din tava.

Se coace la 180 de grade C, cam 20 de minute pana se rumeneste aluatul pe margini. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute