Aperitiv simplu

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 36696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g parizer sau sunca de pui,
  • 300 g cascaval ras,
  • o cutie de ciuperci,
  • 3 linguri de smantana,
  • 3 linguri pline varf de faina,
  • 3 oua,
  • sare, piper, alte arome.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv simplu:

Se taie cubulete parizerul sau sunca, se taie fideluta ciupercile spalate si scurse, apoi se amesteca bine toate ingredientele, eventual cu ouale batute spuma.Se pune totul intr-o tava de cozonac sau de cuptor, tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si se da la cuptor aproximativ o ora la foc potrivit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv simplu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez picant cu ou