Aperitiv saratele rapide

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2017 | 6356 vizualizari

 


Imi plac saratelele si fac foarte des -vezi retele mele aici.Va propun de data aceasta, o reteta foarte usoara cu branza frantuzeasca Comté.
Ideala de facut impreuna cu copiii si puteti inlocui branza Comté cu branza dorita.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 100 g unt moale
  • 140 g de branza compté data pe razatoarea cea mare
  • 4 linguri de lapte
  • 1 lingurita de sare
  • 1 galbenus de ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele rapide:

Incalziti cuptorul la 210° C. Intr-un castron sau in bolul robotului amestecati toate ingredientele.

Trebuie sa obtineti un aluat omogen neted. Lasati sa se odihneasca 1 ora.

Pe un blat infainat, intindeti aluatul cu un rulou de patiserie (grosime de 3 mm).

Decupati saratelele, ungeti cu galbenusul batut si presarati deasupra seminte de mac sau chimen, sare mare sau branza rasa.

Puneti-le pe o tava acoperita de hartie de copt. Dati la cuptor, timp de 15 minute.

Lasati-le sa se raceasca complet pe un gril. Serviti ca aperitiv. Le puteti conserva intr-o cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crochete de cascaval