Aperitiv rulada cu spanac si branza de vaci

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 4657 vizualizari

COMENTARII (20)

miki_a 1

02.04.2018, 02:43

Îmi plac mult ruladele sărate, mai ales preparate cu ingrediente proaspete, autohtone! Sunt gustoase și dau un "aer" festiv platourilor cu aperitive!

RODIMUR 1

02.04.2018, 04:39

Miki, avem aceleași opinii! Tot ce e proaspăt și autohton mi se pare bun și sănătos!

kytz 1

02.04.2018, 05:47

Servesc și eu !

RODIMUR 1

02.04.2018, 06:10

Cu plăcere, Kytz!

Rahela Velicu 1

02.04.2018, 08:20

Imi place spanacul in orice combinatie

mirela0911 1

02.04.2018, 09:21

Arata bine!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:12

Și mie, Mimi!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:14

Mulțumesc frumos, Mirela! Sper ca data viitoare să arate mai bine...Acum am ținut puțin mai mult blatul în cuptor și s-a uscat puțin...

vasimur 1

02.04.2018, 10:18

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:05

Foarte aspectuoasa si dupa ingrediente sigur si delicioasa! Noi "foaia" o facem un pic altfel: innabusim in ulei cozi de ceapa/usturoi verde, leurda; adaugam spanacul proaspat taiat grosier si lasam CU CAPAC sa se faca; facem amestecul piure cu blenderul (trebuie sa fie inca foarte umed!). Separat "calim" cateva linguri de faina in unt/ulei (ca ptr sos Bechamel), adaugam piureul de spanac si amestecam energic; fiarbem usor, pana la consistenta unei mamaligute moi; racim; adaugam 2 - 3 linguri de cascaval ras, galbenusuri, albusuri batute spuma; coacem la foc mediu spre mic, pana se incheaga ouale (faina fiind deja "fiarta", nu trebuie tinuta mult si astfel ramane elastica si nu se usuca)...

-Marius- 1

02.04.2018, 11:06

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:18

Umplutura de branza (ad libitum...) o impartim in 2: o parte amestecam cu 1 - 2 lg. pasta de tomate/ ardei rosu sau paprica; in cealalta punem evtl 1 - 2 lg parmezan ras/ branza Feta/ marar tocat/ usturoi pisat. Apoi sau amestecam f GROSIER cele 2 umpluturi, ptr un aspect marmorat... sau ungem 1/2 de foaie cu umplutura roz si cealalta 1/2, cu cea alba: in acest fel se obtin la taiere felii de 2 culori: alb si roz (practic 2 rulade). ptr postare!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:46

Mulțumesc frumos, Marius!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:48

Mulțumesc frumos, Navidad, în special pentru această rețetă pe care o voi pune la păstrare, ca s-o încerc data viitoare. Cred că după această rețetă, rulada este senzațională!

Rocsi 1

02.04.2018, 19:14

Si mie imi place sa pregatesc rulade aperitiv, cu umpluturi diverse! Au mare succes, mai ales pe mesele de sarbatori, cand pregatesti platouri cu de toate!

RODIMUR 1

02.04.2018, 19:23

Așa este, Rocsi! Important este să fie proaspete, atractive și gustoase...

elucubratiiculinare 1

05.04.2018, 23:23

RODIMUR 1

05.04.2018, 23:42

Mulțumesc, Mihaela!

dantes 1

11.04.2018, 17:00

Buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 17:31

Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Balmos