Aperitiv rulada cu spanac

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2021 | 4176 vizualizari

 

Una dintre cele mai gustoase rulade aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr spanac
  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de lapte
  • 170 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 1 cutie crema de branza/ 200 de gr
  • 200 gr salam/sunca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu spanac:

Mixam 2-3 minute ouale cu un praf de sare. Adaugam uleiul si laptele si mai mixam 1 minut.

Adaugam faina si praful se copt si amestecam cu o spatula.

Spanacul  il spalam si il curatam de nervura centrala. Il uscam de surplusul de apa cu servetele si il tocam grossier. Adaugam spanacul peste compozitia de oua si amestecam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem compozitia cu ajutorul spatulei. Dam compozitia la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana cand incepe sa se aureasca usor pe margini.

Dupa ce scoatem rulada din cuptor o lasam la racit. Intindem crema de branza pe toata superafata ei si apoi adaugam salamul. Rulam cu ajutorul hartiei. Se lasa la frigider 20 de minute ( sau se taie imediat asa cum am facut eu).  La mine s-a crapat putin rulada, insa despre gust nu va pot explica cat este de gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval