Aperitiv placinta cu bacon si cartofi

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2017 | 3875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii bacon
  • 4 cartofi potriviti
  • 250 g branza (cascaval, mozzarella) rasa
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu bacon si cartofi:

Curatam cartofii de coaja, apoi ii taiem felii subtiri.

Intr-un vas, asezam feliile de bacon, jumatate in vas, jumatate in afara vasului.

Peste feliile de bacon, asezam alternativ, straturi din feliile de cartofi, trecute prin ou batut cu sare si piper si straturi de branza rasa. Eu am avut mix de branza de la Lidl.

La final, asezam peste interiorul cu cartofi, partea exterioara a feliilor de bacon.

Introducem vasul la cuptor, pana se rumeneste bine baconul si se coc cartofii.

 Se poate folosi si cascaval sau mozzarella.

Este delicioasa si calda si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu bacon si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii