Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se taie ceapa si dovlecelul rondele.
Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sare si piper.
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie potrivita si pentru cuptor, la foc mediu. Se adauga ceapa si se soteaza 6 minute. Se adauga dovlecelul si se soteaza 3-5 minute, amestecand frecvent.
Se adauga ouale in tigaie, se aseaza branza de capra taiata felii deasupra si se lasa 5-6 minute, pana cand ouale sunt aproape gatite.
Se transfera tigaia in cuptor, pe raftul superior. Se lasa 3-5 minute, pana cand ouale sunt complet gatite.
Se consuma calda sau rece, impreuna cu salata simpla.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola