Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2017 | 3492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci din conserva
  • 2 oua
  • 100 ml ulei de masline
  • 300 ml iaurt
  • 3 lingurite praf de copt
  • 300 g faina
  • 1 lingura patrunjel
  • piper
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci:

Freci ouale cu uleiul si iaurtul, condimentezi cu sare si piper, apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si omogenizezi. La final, adaugi ciupercile taiate si patrunjelul tocat fin. Preincalzesti cuptorul la 180 de grade C si ungi formele de gugulufi cu unt. Torni compozitia in forme si le introduci in cuptor pentru 15-20 de minute. Dupa ce scoti mini-gugulufii, ii lasi sa se racoreasca 5 minute si ii servesti calzi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]