Aperitiv langosi cu branza sarata

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2017 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 100 gr untura
  • 1 linigurita sare
  • umplutura: 
  • 500 gr branza dulce 
  • 350 telemea
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Framantam un aluat din ingredientele enumerate si il lasam la dospit vreo 40 minute.

Branza dulce o amestecam cu ouale batute si cu telemeaua rasa marunt.

Intindem aluatul cat mai subtire, portionam, punem umplutura in interior si presam ca sa nu se desfaca la prajit.

Prajim langosii in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

pentru un plus de gust, putem sa adaugam in umplutura o legatura de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua haioase