Aperitiv langosi cu branza sarata

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2017 | 4486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 100 gr untura
  • 1 linigurita sare
  • umplutura: 
  • 500 gr branza dulce 
  • 350 telemea
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Framantam un aluat din ingredientele enumerate si il lasam la dospit vreo 40 minute.

Branza dulce o amestecam cu ouale batute si cu telemeaua rasa marunt.

Intindem aluatul cat mai subtire, portionam, punem umplutura in interior si presam ca sa nu se desfaca la prajit.

Prajim langosii in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

pentru un plus de gust, putem sa adaugam in umplutura o legatura de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute