Aperitiv drob de ciuperci

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 39920 vizualizari

 

O reteta de drob ce iese putin din tipare insa exceleaza prin gustul absolut deosebit! O delicatesa ce nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa
  • 1 legatura usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • 5 oua
  • 5 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de ciuperci:

Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse. Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste ciuperci. Omogenizam. Asezam o parte din compozitie in tava, apoi asezam pe lungime, in mijloc, ouale fierte. Turnam deasupra restul de compozitie.

Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Drobul nu trebuie sa se usuce, consistenta trebuie sa fie una umeda asa ca nu il lasati mai mult decat trebuie.

Lasam sa se raceasca, apoi taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si cremwursti