Aperitiv cosulete de primavara

de anuta in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2019 | 2059 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie".
Cosulete delicioase pentru zile frumoase de primavara!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • 100 g mazare prefiarta
  • 100 g fasole pastai(galbena si verde)
  • un ardei
  • 2 cepe mari rosii
  • o lingurita de peperoncino
  • ulei de masline
  • sare
  • amestec de condimente
  • oua de prepelita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete de primavara:

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm.

Se curata ceapa si se taie julien, apoi incingem un strop de ulei de masline si calim ceapa cu ardeiul curatat si taiat cubulete, adaugam mazarea si fasolea, saram si condimentam si adaugam si un pic de apa. Lasam sa fiarba inabusit si cand s-a evaporat toata zeama, lasam sa se caleasca totul bine, adaugam si peperoncino si dam tigaia deoparte sa se raceasca un pic.

Asezam patratele de foi de placinta intr-o forma de briose astfel incat sa formam un cosulet cu mai multe colturi si suprapunem minim 4 patrate in care vom pune umplutura de legume calite, vom sparge cate un ou de prepelita si vom da la cuptor cca 15-20 minute, la foc domol, pana se rumenesc cosuletele frumos si oul capata crusta. Se mananca ca si aperitive calde dar si reci, sunt delicioase!  

     Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco