Aperitiv colorat

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 3202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii mari
  • un ardei gras
  • 2 castraveti
  • cascaval
  • salam
  • un cabanos
  • cateva fire de patrunjel
  • 4 frunzulite de salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat:

Se taie salamul si cascavalul in forma de triunghi si se pune un strat de cascaval unul de salam si tot asa pana consideram ca e de ajuns, apoi taiem ardiul in forma de inima si il punem deasupra. Restul legumelor se taie folosind forme, punem bucatele mici de cabanos, ornam cu patrunjel si salata.

Este un aperitiv foarte simplu de facut. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branzeturi si legume