Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2018 | 5225 vizualizari

 

Nu va pot spune cat este de buna.Trebuie sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciabatta
  • 100 g unt
  • o legatura de patrunjel
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare, piper
  • 150 g mozzarella
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella:

Am amestecat untul moale cu patrunjelul tocat, usturoiul pisat, sarea si piperul.

Am taiat ciabatta cuburi, dar nu am strapuns pana jos.

Am introdus amestecul de unt in toate taieturile si peste toata coaja.

Am asezat felii de mozzarella in toate locasurile create.

Am asezat ciabatta intr-o tava cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pana s-a topit mozzarella.

Am servit-o calda cu multa pofta, dar si rece la pachetel a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Dulciuri cu Georgiana 1

21.08.2018, 08:17

Multumesc frumos !

Rahela Velicu 1

30.08.2018, 12:46

Panacris 1

23.02.2019, 19:32

Pfff, de cand ai postat-o la concurs, am ramas cu gandul la ea În seara asta îi vine rândul! Mulţumesc pentru reţetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa