Iata o reteta simpla si delicioasa. Puteti pune telemea sarata daca aveti.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/chec-sarat-cu-feta-dovlecel-si-morcov.html
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Reveniti-le intr-o tigaie mare/wok in uleiul incalzit cu un pic de paprika afumata.
Curatati si spalati legumele - dovleceii nu i-am curatat complet caci bio.
Taiati-le demi rondele fine.
Adaugati legumele taiate si reveniti-le cu ceapa si usturoiul.
Puneti sare, piper si ierburi aromate.
Amestecati si sotati timp de 8 minute. Opriti focul.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Intr-un castron bateti ouale intregi cu smantana. Puneti feta maruntita si piper (branza este deja sarata).
Adaugati legumele sotate si amestecati. Varsati intr-o tava de chec unsa.
Puneti cascaval ras deasupra si dati la cuptor timp de 45 minute. Verificati!
Cand este bine colorat scoateti-l din cuptor.
L-am scos din forma cald.
L-am servit imediat cu o salata de castravete si ridichi.
Rece a 2a zi era la fel de bun .