Aperitiv chec sarat

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2018 | 4611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 4 linguri ulei;
  • 4 linguri cu varf faina;
  • 100 g sunca de pui;
  • 100 g masline feliate;
  • 80 g cascaval ras;
  • 40 g branza cheddar rasa;
  • o jumatate ardei capia;
  • sare;
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat:

Ouale se separa. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se incorporeaza galbenusurile frecate cu uleiul.

In compozitia de oua se adauga faina cernuta, sare si piper.

Sunca de pui si ardeiul se taie cubulete, apoi se adauga in compozitie, impreuna cu branza rasa si maslinele feliate.

Compozitia se pune intr-o tava de cozonac si se baga la cuptor pentru 40min.

 

Se lasa la racit cu cuptorul intredeschis, apoi se poate felia si servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane