Aperitiv chec cu oua si ceapa verde

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2017 | 2882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 4 oua
  • 1 lg maioneza (1 galbenus+1/2 lg-ta mustar, sare de lamaie si ulei)
  • 7 lg faina
  • 200 g smantana 20%
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • praf de copt
  • Umplutura:
  • 7 oua fierte
  • 2-3 fire ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu oua si ceapa verde:

Maioneza: Galbenusul crud se amesteca intr-un singur sens (altfel se taie) cu mustarul, un varf de cutit de sare de lamaie si treptat ulei, amestecand mereu, pana obtineti 1 lg de maioneza.

Ouale se amesteca cu maioneza, smantana si sare. Adaugati faina, praful de copt si amestecati. Turnati 3/4 din aluat intr-o tava de tarta. Puneti peste, ceapa si ouale taiate, iar deasupra restul de aluat.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit, 45 minute, la 180 grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu oua si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciupercute