Aperitiv chec cu oua si ceapa verde

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2017 | 3057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 4 oua
  • 1 lg maioneza (1 galbenus+1/2 lg-ta mustar, sare de lamaie si ulei)
  • 7 lg faina
  • 200 g smantana 20%
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • praf de copt
  • Umplutura:
  • 7 oua fierte
  • 2-3 fire ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu oua si ceapa verde:

Maioneza: Galbenusul crud se amesteca intr-un singur sens (altfel se taie) cu mustarul, un varf de cutit de sare de lamaie si treptat ulei, amestecand mereu, pana obtineti 1 lg de maioneza.

Ouale se amesteca cu maioneza, smantana si sare. Adaugati faina, praful de copt si amestecati. Turnati 3/4 din aluat intr-o tava de tarta. Puneti peste, ceapa si ouale taiate, iar deasupra restul de aluat.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit, 45 minute, la 180 grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu oua si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor