Aperitiv budinca de dovlecei cu branza și ardei

de oanapl in Mancare copii, 1 Sep 2017 | 6263 vizualizari

 

Vă invit să încercați o budincă rapidă și sănătoasă. Fetiței mele de 1 an și 4 luni i-a plăcut foarte mult și a mâncat-o cu plăcere.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 350 g brânză de vaci
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 5 ouă
  • 4 linguri făină
  • 1/2 ardei capia
  • sare
  • piper
  • o lingură de pesmet
  • roșii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca de dovlecei cu branza și ardei:

Dovleceii îi razi pe răzătoarea cu ochiuri mici, apoi îi scurgi foarte bine.
Mixezi ouăle cu sare, apoi adaugi brânza și o mărunțești cu un mixer vertical, apoi adaugi dovleceii și omogenizezi compoziția. 

Ardeiul capia îl speli, îl ștergi și îl tai felii, pătrunjelul îl toci mărunt și le adaugi pentru compoziția de ouă. Adaugi făina şi piper după gust și omogenizezi compoziţia, apoi o torni într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu o lingură de pesmet. Ornezi cu roșii cherry și ardei capia.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, pentru 35 – 40 de minute, la foc mic.
Lași să se răcorească puțin și o porționezi.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca de dovlecei cu branza și ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

oanapl 1

03.09.2017, 17:40

kytz 1

04.09.2017, 07:57

faină și de sezon!

oanapl 1

07.10.2017, 21:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii