Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2017 | 9018 vizualizari

 

Briosele sarate cu telemea si ciuperci sunt ideale pentru masa de dimineata sau pachetelul de scoala. Mai mult decat atat, poti combina ce ingrediente iti plac.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast fara coaja
  • 4 ciuperci champignion
  • 4 oua
  • 100 g telemea rasa
  • 100 g cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita rasa de nucsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci:

Trece cu sucitorul peste feliile de paine toast pana devin subtiri si flexibile. Unge cu ulei o forma de briose si asaza in fiecare cate o felie de paine. Bate bine ouale si amesteca-le apoi cu telemeaua rasa si ciupercile taiate cuburi. Adauga sare si piper dupa gust, nucsoara si oregano. Pune in fiecare forma de briosa cate 2-3 linguri din amestecul cu ciuperci, iar deasupra presara cascavalul ras.

Coace briosele la 180 de grade C, cam 15 minute, pana oul s-a inchegat bine. Serveste-le fierbinti, alaturi de o salata si vei avea un mic dejun perfect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute