Aperitiv briose cu spanac si carnati proaspeti

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2018 | 3471 vizualizari

 

Cele mai gustoase briose aperitiv!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 g spananc
  • 100 g cascaval
  • 180 g faina
  • 1 lingura de ulei
  • 2 carnati proaspeti
  • 1 plic de praf de copt
  • marar
  • sare de Himalaya
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu spanac si carnati proaspeti:

Batem ouale cu sarea, adaugam laptele si uleiul si amestecam bine. Adaugam apoi faina si praful de copt, iar la final spanacul si mararul tocate marunt ( eu am avut si spanac si marar congelate) si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.

Amestecam bine si punem in hartiile pentru briose.

Adaugam carnatii taiati rondele mici si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 30-35 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

Punem compozitie doar 3/4 in hartiile pentru briose pentru ca vor creste la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu spanac si carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi