Aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2014 | 4224 vizualizari

 

il fac macar o data pe an,in diverse combinatii,nu dau gres niciodata cu el...sectiune nu am pentru ca l-am dus de revelion la prieteni,dar seamana in interior cu reteta de aici: http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-15180.htm

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 ardei capia galbeni
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 200 gr parizer de pui taranesc
  • 50 gr muschi file
  • 3 linguri smantana
  • 150 gr telemea rasa
  • 50 gr salam uscat
  • 300 gr cascaval ras
  • 50 gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • ulei si faina pentru tapatat forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Curatam ardeii si ii taiem cubulete.

Ciupercile le punem la scurs intr-o sita cu putin timp inainte.

Mezelurile le taiem marunt.

Batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam galbenusurile,saram si piperam dupa gust.Adaugam faina,pesmetul, smantana,parmezanul,branza si cascavalul,apoi mezelurile,ciupercile si ardeii.

Ungem cu ulei o forma de copt,apoi o tapetam cu faina si turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,cam o ora,la foc potrivit.Verificam cu o scobitoare daca este copt in interior.

Lasam sa se raceasca bine inainte sa scoatem din forma.Se taie bine cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

danakarin 1

07.01.2014, 09:26

Super! trecem la favorite!

diaconta 1

07.01.2014, 10:05

Foarte mult imi plac checurile aperitiv

ela 1

07.01.2014, 10:59

Dia,si mie,mai ales ca place la toata lumea de fiecare data,in orice combinatie ar fi

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta de vara