il fac macar o data pe an,in diverse combinatii,nu dau gres niciodata cu el...sectiune nu am pentru ca l-am dus de revelion la prieteni,dar seamana in interior cu reteta de aici: http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-15180.htm
Curatam ardeii si ii taiem cubulete.
Ciupercile le punem la scurs intr-o sita cu putin timp inainte.
Mezelurile le taiem marunt.
Batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam galbenusurile,saram si piperam dupa gust.Adaugam faina,pesmetul, smantana,parmezanul,branza si cascavalul,apoi mezelurile,ciupercile si ardeii.
Ungem cu ulei o forma de copt,apoi o tapetam cu faina si turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,cam o ora,la foc potrivit.Verificam cu o scobitoare daca este copt in interior.
Lasam sa se raceasca bine inainte sa scoatem din forma.Se taie bine cand este rece.