Ananas "imbracat"

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 4144 vizualizari

 

M-am gandit sa va arat cum puteti aranja cateva chiftelute si bulete de cascaval pentru o ocazie festiva. Eu am "imbracat" acest ananas pentru cununia unei verisoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas potrivit, cu frunze cat mai frumoase;
  • chifetlute rotunde (prajite);
  • bulete de cascaval rotunde (prajite);
  • boabe de strugure alb si negru;
  • scobitori
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas "imbracat":

Pregatim in boluri separate: chiftelutele, buletele de cascaval, boabele de strugure negre, boabele de strugure alb.

Luam ananasul si cu ajutorul scobitorilor ingfigem dupa cum ne place cate o bucata din cele enumerate mai sus.

Eu de exemlu, am pus prima data scobitoarea in chifteluta apoi am infipt in ananas. Asa am procedat cu toate pana am terminat de acoperit toata suprafata ananasului.

Se pregateste cu cateva ore inainte de eveniment si se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas "imbracat"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cobbler cu mere, reteta usoara si delicioasa, gata in cateva minute