Amandine

de mirela0911 in Prajituri, 22 Ian 2012 | 10297 vizualizari

COMENTARII (57)

Cris2711 1

22.01.2012, 21:18

Lorra 1

22.01.2012, 21:54

mmm, gustoasele amandine...una bucata mie ?!

mirela0911 1

23.01.2012, 18:47

bylaura mersi, cat despre una bucata, data viitoare

aziz 1

24.01.2012, 12:13

vaileiiiiiiiiiiii,vaileiiiiii nu ma omoraaaaaa javra lu Pavlov e mic copil pe langa mine de la Craciun imi spun NU...si tu ce-mi facusi....

mirela0911 1

24.01.2012, 20:59

Mona scumpa n-a fost cu intentie, a fost cu amandine ti-am dat un pupic sa-ti treaca

mary06 1

28.01.2014, 14:30

Pt glazura amestecati frisca cu ciocolata topita?Dar frisca trebuie batuta cu mixerul?

mirela0911 1

28.01.2014, 19:29

Mary06, frisca lichida se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu ciocolata rupta bucati (nu se lasa sa dea clocot)si se amesteca continuu pana se topeste ciocolata, se ia de pe foc, se lasa la racit un pic apoi se toarna peste prajitura! Spor la treaba!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]