Ceva foarte simplu ,dar de mare efect pe un platou cu aperitive,incerc sa va descriu putin cum se fac aceste minunatii de albinute,sant foarte simplu de executat,sper sa fiu destul de explicida
Maslinele se taie feliute de 3-4 mm, atat cele negre cat si cele verde deschis la culoare. Din maslinele cele verde inchis se taie capatele putin mai mari decat feliutele pt a pune forma de cap. Se ia o bucata din maslina verde inchis, se pune o feliuta de maslina neagra una de maslina verde deschis din nou o feulita neagra si una verde, iar finalul trebuie sa fie negru(nu e obligatoriu ,dar arata mai bine)
Finalul sa fie dintr-o maslina neagra taiata din capatul maslinei. Coditele de ceapa se taie fasii subtiri si se pun ca antene. Ardeiul se taie in triunghi si se pun drept aripioare. Iar in final va rezulta o albinuta
Cu aceste minunate albinute se pot decora aperitivele (de orice fel) iar aperitivele vor arata minunat si copiii vor fi foarte incantati