Albinita

de Corinuta in Prajituri, 28 Sep 2010 | 65223 vizualizari

COMENTARII (72)

ionix 1

28.09.2010, 18:47

suuuuuuuuuuperba praji...

Bunica 1

28.09.2010, 19:00

O bunatateeeee! Trebuie sa aveti grija sa intindeti toate foile imediat ce au fost framantate( se intind mai usor)

Bucataras Medi 1

28.09.2010, 19:24

ce frumoasa este, ce buna trebuie sa fie..............

silvi0ara 1

28.09.2010, 19:55

Wau,minunata,si eu o fac,din pacate tot asa ,nu prea des.

Miha 1

28.09.2010, 20:04

Frumoasa prajitura!

diaconta 1

28.09.2010, 20:04

foarte bine arata sigur am s-o incerc si eu

madi_marin 1

28.09.2010, 20:17

arata minunat.... spune-mi te rog ce dimensiuni are tava pe care ai copt foile si ce gem ai folosit.....

Ina 1

28.09.2010, 20:21

Este delicioasa!!!! Si eu o faceam, dar o numeam "mimoza" E bine de folosit un gem acrisor, Madi' ( deobicei de prune)

Rocsi 1

28.09.2010, 20:24

minunata

adriana_bobu 1

28.09.2010, 21:37

excelenta!

ela 1

28.09.2010, 21:45

sora mea face foarte des si imi aduce mereu

La Ancuta 1

28.09.2010, 22:22

super praji. Imi place foarte mult

yafa 1

28.09.2010, 22:32

Mamaaaaaaaaaaaaa ce prajiturica buna! trecuta la favorite
5 furcu cu felicitarile de rigoare!

Teo 1

28.09.2010, 23:17

altii o numesc ''prajitura studentului'' pt. ca rezista la pachet , trebuie facuta cu 2-3 zile inainte de ao consuma; e tare gustoasa si eu o fac destul de des !

maria_claudia 1

28.09.2010, 23:41

delicioasa

nadina73 1

29.09.2010, 00:04

stau rau cu timpu iubita dar trec rapid pe la tine doar cu furicile e una din preferatele mele5f

jolygina 1

29.09.2010, 01:49

foarte bine arata

mena29 1

29.09.2010, 08:28

Cori,felicitari,ai rabdare.Si mie-mi place foarte multa prajitura asta dar pentru ca nu ma omor dupa facut foi nu o fac decat foarte,foarte rar.

onuta 1

29.09.2010, 11:25

cori, ce bunatate.

Corinuta 1

29.09.2010, 11:35

Ionixmersi

Corinuta 1

29.09.2010, 11:37

Asa e bunica, dar se mai pot tine la cald pe aragaz si se intid direct pe tava calda

Corinuta 1

29.09.2010, 11:38

Medi, e buna rau

Corinuta 1

29.09.2010, 11:40

Silvioaraeu o fac foarte rar, desi inainte vreme imi placea mult sa fac prajiturile cu foi, acum m-am sucit imi plac prajiturile rapide

Corinuta 1

29.09.2010, 11:41

Miha, mersica ale tale nu-s nici unele

Corinuta 1

29.09.2010, 11:42

Claudiamultumesc..........imi place avatarul tau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca