Clatite cu dovlecei

de Julie in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 12647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o cana apa minerala ( bere, lapte)
  • un dovlecel potrivit
  • 2-3 linguri ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare, piper
  • o cana faina
  • cascaval ras ( cate 2 linguri pentru fiecare clatita)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dovlecei:

Dovlecelul se curata de coaja , se rade , se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama.

Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam  dovlecelul si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca.

Prajim apoi clatitele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le scoatem si cat sunt fierbinti, le umplem cu cascaval ras si le rulam sau le impaturim in patru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Julie 1

05.07.2010, 08:48

Nadina,multumesc!

Adina29 1

09.07.2010, 13:41

abia astept sa fac
trebuie sa fie foaaaaaaaarteeeee buneeeeeeee

alinutzika 1

29.07.2011, 22:20

ce bunatate!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel si branza