Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana
O reteta din bucataria banateana... preluata din Cuina Laurei Laurentiu...
Ingrediente pentru Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana:
Cum se prepara Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana:
Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou. Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea. Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.
Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.
Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana, asa ca l-am servit simplu, cu mamaliguta si verdeata.
Foarte usor de facut, iar rezultatul surprinzator de bun.
Grozav de bun este si preparat cu pipote, Papricas de pipote sau cu carne de porc, Papricas de porc cu galuste
Daca vti alege sa facti si un ostropel promit ca n-o sa va para rau daca il faceti dupa reteta asta, Ostropel de pui