Cornuri

de yammy in Prajituri, 4 Mai 2009 | 17887 vizualizari

 

Cornuri moooooi, se pot umple cu diverse umpluturi atat sarate cat si dulci.

 

INGREDIENTE

  • un plic drojdie uscata
  • o linguritza rasa de sare
  • 6 linguri miere
  • 250 ml lapte cald
  • 500-550 gr faina
  • 25 gr unt
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri:

-drojdia se pune intr-un bol, peste ea o lingurita de zahar si umpic de lapte caldut, se lasa 15 min sa se umfle
-se pun toate ingredientele intr-un castron (poza 1)
-se framanta bine, bine (poza 2)
-se lasa 50 min sa creasca
-dupa ce a crescut se intinde aluatul pe planul de lucru, sa nu fie nici foarte subtire nici foarte gros:), se taie in forma de cerc apoi se taie in 4 si fiecare bucata in 2 (poza 3)
-se umple cu finetti, dulceatza, rahat, etc si se ruleaza incepand cu latura mare catre varf (poza 4)
-se pun in tava si se ung cu ou batut, deasupra se pune susan (poza 5)
-se coc 15 min la 180 grade 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]