Rulouri de curcan cu hribi

de Oana in Curcan, 26 Mar 2010 | 7606 vizualizari

 

Foarte rapida si buna!

 

INGREDIENTE

  • cateva fileuri din piept de curcan
  • 25 g hribi uscati
  • jumatate de ardei gras rosu
  • cateva fire de ceapa si usturoi verde
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • cimbru, oregano
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu hribi:

Hribi se pun in apa sa se hidrateze, 2-3 ore, apoi se scurg bine.

Fileurile de curcan se bat ca pentru snitel, subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra cascaval ras, apoi se pun fasii de ciuperci, ceapa si usturoi verzi taiate rondele fine si felii de ardei gras rosu. Deasupra lor se rade iar putin cascaval. Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Se aseaza intr-o tava, se condimenteaza iar, se adauga si cimbru, oregano sau alte ierburi uscate preferate. Untul se taie felii subtiri si se aseaza peste rulouri, se pune o cana cu apa in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Oana 1

29.03.2010, 16:50

Sylvia 1

30.03.2010, 11:49

Wow ce de bunatati ai facut, trebuie sa recuperez sa vad ce ai mai gatit Reteta asta am si salvat-o la favorite si o fac cat de curand ca am cumparat chiar ieri hribi uscati

Oana 1

30.03.2010, 16:35

Miros asa frumos ciupercile astea uscate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman