ralu_ca

1

Bucataras
incepator

boldesti-scaieni prahova

Bucataras din 18.10.2012

RETETE309
PRIETENI181
Retete / Mancaruri cu carne

Cordon bleu

In Pui la 2 Mar 2013

Taiem pieptul in 2 si obtinem 4 bucati, dupa care fiecare jumatate se cresteaza la mijloc pe lungime. Se dau cu sare si piper, apoi in fiecare "buzunar" introducem o felie de sunca si una de cascaval. Se impacheteaza bine fiecare bucata, dar daca e nevoie ne putem folosi de cateva...

Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi

In Porc la 23 Feb 2013

In primul rand am taiat cei doi muschiuleti in 3 parti, dupa care am pus cate o felie de bacon, asa cum se vede in foto. Am facut cate o "gaura" pentru a putea introduce cate un catel de usturoi sau o bucata de sunca, am condimentat, iar la final am inceput sa impletesc muschiuletii....

Snitel de porc

In Porc la 7 Feb 2013

Dupa ce am taiat carnea fasii subtiri, am inceput sa o bat cu ciocanelul special pentru carne. Se dau cu putina sare, piper si nucsoara si le lasam la frigider 30 min. Intre timp pregatesc amestecul din oua bine batute, lapte si faina cat cuprinde pana se formeaza un amestec omogen, in care...

Varza calita cu coasta de porc afumata

In Porc la 3 Feb 2013

Se toaca ceapa si se pune intr-o cratita cu putina untura la foc potrivit. Amestecam cateva minute, dupa care adaugam bucatile de kaizer si coastele de porc. Se lasa sa se rumeneasca, apoi adaugam varza care a fost tocata. Deasupra turnam bulionul, punem cimbru, oregano, amestecand usor pana se...

Tigaie picanta

In Mancaruri cu carne la 2 Feb 2013

Se taie bucati mici carnea de porc, pui si carnatii. Intr-o cratita punem putin ulei, carnea de porc, amestecam, dupa care  turnam un pahar cu vin alb si unul cu apa. Lasam sa fiarba pana se evapora lichidul, daca consideram ca mai trebuie lasata carnea, mai adaugam apa. In cratita...

Varza a la Cluj...in stil prahovean

In Porc la 24 Ian 2013

Mai intai se toaca varza. Separat tocam 2 cepe, iar morcovii se dau prin razatoare, dupa care se amesteca si se calesc in cratita cu putin ulei. Dupa cateva minute adaugam si varza tocata, punem apa sa acoperim compozitia si lasam sa fiarba cu un capac deasupra. Cand consideram ca este...

Tochitura...cu ou si mamaliguta

In Porc la 20 Ian 2013

Carnea de porc se taie bucati mici, iar carnatii rondele. Intr-o cratita se pune putin ulei, apoi bucatile de carne si amestecam cateva secunde, dupa aceea adaugam apa si vin, cat sa se acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc mic pana consideram ca s-a facut carnea, apoi punem si carnatii....

Afisate 61 - 67 din 67 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2016

Mucenici umpluti cu nuca

publicat la 15.02.2016

Peste la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]