La Ancuta

5

Bucataras
senzational

Sibiu

Bucataras din 16.05.2010

RETETE506
PRIETENI249
Retete / Dulciuri

Tort de mere cu budinca

In Torturi la 21 Sep 2010

Se fierbe budinca din praful de budinca, zaharul si laptele. Se face un aluat din margarina, zahar, oua, faina si praful de copt. Se pune aluatul in tava rotunda si se ridica putin si pe marginea tavii. Peste aluat se pune jumatate din budinca, merele curatate si taiate felii si...

Krem a la Krem

In Prajituri la 19 Sep 2010

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul. Apoi se adauga cate un galbenus amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se mai bate un pic, cat sa se omogenizeze. Se toarna aluatul intr-o tava patrata tapetata cu hartie de copt....

Chec cu banane si iaurt

In Prajituri la 17 Sep 2010

Se amesteca iaurtul, zaharul, cacaoa, amidonul si banana si se lasa deoparte. Se face aluatul: Se amesteca untul moale cu zaharul si vanilia. Se adauga ouale, iar apoi iaurtul si la final faina si praful de copt. Se unge tava si se pune 2/3 din aluat apoi se pune amestecul cu...

Budinca de orez cu mere

In Dulciuri la 15 Sep 2010

Se alege si se spala orezul. Se pune la fiert in apa 2-3 minute. Se scurge si se pune mai departe la fiert in laptele fierbinte, in care am adaugat zaharul, vanilia si un praf de sare. Se lasa sa fiarba pana se inmoiaie bine. Se lasa sa se racoreasca putin. Intre timp curatam merele si...

Tort trenulet

In Torturi la 14 Sep 2010

Blatul: Se topeste ciocolata si se lasa sa se raceasca ( sa fie calduta). Intre timp se separa ouale. Se freaca untul cu zaharul si vanilia. Se adauga galbenusele, ciocolata calduta si nuca taiata. La final se adauga albusele batute spuma si deasupra faina. Se amesteca usor. Se coace cu...

Tort cu nuca Praga

In Torturi la 13 Sep 2010

Se freaca galbenusele cu zaharul, apoi se adauga nucile, faina si pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa si tapetata cu pesmet Dupa ce se coace se lasa sa stea 24 de ore. Pentru crema se bate frisca bine apoi se adauga celelalte ingrediente. Dupa 24 de ore...

Briose cu mere

In Prajituri la 13 Sep 2010

Se curata merele si se taie bucatele mici. Se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate. In alt castron se bate oul si se amesteca cu vanilia, zaharul, uleiul si laptele. Se adauga treptat amestecul de faina si se amesteca bine. Aluatul se pune in formele unse cu unt....

Afisate 241 - 247 din 247 retete    

Postari recente

publicat la 05.02.2019

Paltinis Reloaded

publicat la 30.07.2018

Intalneala de vara - Paltinis

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”

 
 
 

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]