oana_pisicutza16

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 21.09.2011

RETETE89
PRIETENI97
Retete / Dulciuri

Tort exotic cu kiwi si banane

In Torturi la 2 Noi 2011

Blatul: Se bate albusul spuma cu zaharul, dupa care se adauga apa, cacaua, galbenusurile si faina. Se lasa la cuptorul bine incins si se testeaza cu scobitoarea Crema de kiwi: Se curata kiwi de coaja. Kiwi impreuna cu zaharul se mixeaza in blender. Gelatina se pune intr-un bol cu...

Prajitura frantuzeasca cu ciocolata

In Prajituri la 21 Oct 2011

Incalziti cuptorul la 180ºC. Tapetati cu hartie de copt o forma cu diametrul de 18 cm. Intr-un castron mic, frecati untul cu o lingura de lemn pana devine cremos Puneti ciocolata intr-un castron mic si lasati-o sa se topeasca pe bain-marie. Lasati compozitia sa se raceasca la temp....

Dulceata de mure

In Dulceata / Gem la 18 Oct 2011

Se spala murele si se pun la fiert, timp de 30 de minute Se adauga zaharul si se lasa la fiert pana se ingroasa. La sfarsit se adauga zeama de lamaie si se pune in borcane

Choux a la crème ( Mini Eclere)

In Prajituri la 5 Oct 2011

Prajiturelele: Apa untul si faina se amesteca pe foc pana devin omogene. Se ia compozitia de pe foc si se adauga ouale pe rand amestecand bine. Se pune aluat in tava cu ajutorul unei linguri cu care se formeaza prajiturelele. Se lasa la cuptor pana devin rumene Crema Se amesteca toate...

Tort Charlene cu mure

In Torturi la 3 Oct 2011

Blatul: Se procedeasa la fel la ambele blaturi. Se mixeaza galbenusurile cu apa, ulei, zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie, pana se topeste zaharul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se pune compozitia...

Briose de post cu mure

In Prajituri la 29 Sep 2011

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol Se aseaza hartiutele in tava de briose Se toarna compozitia in forme, apoi se aseza murele Se pun in cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 25-30 de min

Crema de zahar ars

In Prajituri la 22 Sep 2011

Se topesc 10 linguri de zahar. Cand zaharul s-a topit se inclina vasul pentru a acoperi peretii cu zahar, dupa care se lasa sa se raceasca. Se amesteca ouale cu 6 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga si laptele. Compozitia obtinuta se toarna peste zaharul ars. Se pune la...

Tort Diplomat cu portocale

In Torturi la 21 Sep 2011

- Se bat ouale cu zaharul la foc mic pana se dizolva zaharul (se amesteca in continuu ca sa nu se prinda). - Intre timp se pune gelatina la intarit in 150 ml apa calduta. Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta. - Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga gelatina intarita si se...

Tiramisu reţetă originală

In Prajituri la 21 Sep 2011

Se prepara cafeaua tare si se lasa la racit. Se mixeaza crema mascarpone impreuna cu zaharul si cele 4 galbenusuri. Se inmoaie piscoturile in cafea si se aseaza intr-o tava, se adauga crema obtinuta peste piscotur i(se pun 2 straturi de piscot si de crema alternativ). Se pudreaza pe...

Afisate 31 - 39 din 39 retete    

Postari recente

publicat la 26.12.2014

Legenda Bradului de Craciun

publicat la 16.12.2014

Curiozitati despre Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]