nyana

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 14.11.2009

RETETE43
PRIETENI33
Retete / Dulciuri

Cornulete fragede

In Prajituri la 25 Dec 2009

Se amesteca iaurtul cu cele 2 cani de ulei si drojdia si la sfarsit se adauga faina in ploaie si mirodeniile , se amesteca bine pana cand devine o coca consistenta. Se infasoara  coca in folie de alimente si se lasa la frigider o zi. Rahatul se taie bucatele mici si se zdrobestc si nucile...

Placinta cu branza dulce si stafide

In Prajituri la 24 Dec 2009

Intr-un bol mare se bat ouale cu zaharul si  treptat se adauga branza dulce , apoi se pun stafidele si zaharul vanilat si esentele si coaja de portocale si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu unt se pun 3 foi pe care le ungem si pe ele cu int apoi turnam jumatate din compozitia de branza,...

Baghete cu portocale si ciocolata

In Prajituri la 24 Dec 2009

Pentru aluat, se topeste ciocolata amaruie in bain-marie. Se lasa sa se racoreasca putin si se amesteca intr-un castron cu untul moale; se adauga faina, zaharul, scortisoara, nucile macinate, oul,galbenusul si coaja de portocala rasa. Se framanta un aluat moale. Se incinge cuptorul la 180 grade,...

Stelute cu vanilie

In Prajituri la 23 Dec 2009

Se amesteca faina cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se adauga esenta de vanilie si untul; cu mainile reci se framanta rapid aluatul. Se formeaza o bila de aluat se infasoara in folie transparenta si se introduce la frigider timp de 30 minute. Se incinge cuptorul la 180 grade , pe planseta...

CHEC

In Dulciuri la 29 Noi 2009

 Se separa ouale  iar albusurile se bat spuma cu zaharul apoi se adauga galbenusurile si se bate compizitia bine. Se adauga apa si praful de copt iar apoi faina in ploaie la sfarsit se adauga esentele ( ce pot varia de la rom vanilie scortisoara si cuisoare). Se tapeteaza trei tavi cu...

Tiramisu reţetă adaptata

In Prajituri la 25 Noi 2009

Tiramisu reţetă adaptata A mestecati galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc timp de 2-3 minute. Puneti vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele si amestecand bine  timp de 10-15 minute pana cand crema se ingroasa. Crema se lasa la racit. Faceti cafeaua si ;lasati-o...

Cozonac

In Prajituri la 24 Noi 2009

Se separa ouale 10 albusuri se dau deoparte pt crema de cozonac, 5 albusuri se bat spuma cu cele 3 lingurite de sare, 15 galbenusuri se bat separat. Zaharul se topeste in lapte si se lasa la racit. Maiaua se face cu 50 ml lapte, o lingurita zahar,drojdia si cu faina se bate bine bine ca sa...

Pandispan cu mere

In Prajituri la 24 Noi 2009

Se separa ouale , se bat albusurile spuma cu cele 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, apoi faina si plicul de praf de copt  se pun in ploaie.la sfarsit esenta de vanilie Se tapeteaza cu unt fundul unei tavi rotunde ( am una hexagonala de la ikea)  apoi de pune ceasca cu...

Placinta cu dovleac

In Prajituri la 23 Noi 2009

Se amesteca zaharul cu dovleacul si se pune pe foc pana se ingroasa amestecand din cand in cand, scortisoara sau cuisoarele se pun spre sfarsit. Se tapeteaza o tava cu unt si se adauga foile  de placinta unse cu unt moale se pune jumatate din cantitatea de dovleac si apoi se adauga 3 foi...

Clatite

In Prajituri la 23 Noi 2009

se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar sa incalziti un pic laptele(caldut)clatitele se fac intr-o tigaie unsa cu ulei pofta buna

Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta

In Prajituri la 20 Noi 2009

Iata cum se prepara Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt, nuca pisata si gemul. Omogenizam foarte bine aluatul si-l rasturnam intr-o tava unsa cu margarina. Coacem la 180 grade timp de 30-40...

Chec cu banane(super bun)

In Prajituri la 19 Noi 2009

Se lasa stafidele in rom timp de 30 minute.Se incalzeste cuptorul la 160 grade.Se tapeteaza o forma de chec  cu hartie de pergament. Se taie 2 dintre banane in felii late cat forma de chec.Pe fundul formei se toarna siropul de zahar,apoi se pun feliile de bananeleastfel incat sa se...

Prajitura cu glazura de ciocolata

In Prajituri la 19 Noi 2009

Intr-o craticioara punem laptele,zaharul, zaharul vanilat, untul si un praf de sare. Punem pe foc. Dupa ce da in clocot amestecam incontinuu,pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca,adaugam galbenusurile, albusurile batute spuma tare si amestecam. Punem faina impreuna cu praful de copt. Folosim...

Prajitura cu visine

In Prajituri la 18 Noi 2009

se unge cu margarina o tava rotunda potrivit de inalta.apoi se tapeteaza cu 2-3 linguri de zahar, se pun visinele curatate de samburi si peste ele 3-4 linguri zahar pandispanul se face in felul urmator:se separa ouale se bate albusul spuma cu zaharul apoi se pun galbenusurile si dupa ce se...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]