mihaelaM

1

Bucataras
incepator

Buzau

Bucataras din 11.03.2011

RETETE212
PRIETENI66
Retete / Conserve

Zacusca de vinete pt iarna

In Zacusca la 20 Noi 2011

Vinetele le ungem cu putin ulei (sa se curete de pielita mai usor) dupa care le bagam la cuptor pt a se coace. Dupa ce vinete s-au copt le scoatem, le lasam sa se raceasca putin, dupa care le vom lua pielita. Le punem intr-o strecuratoare pt a se scurge zeama lasata de vinete. Coacem si...

Varza rosie pentru iarna

In Muraturi la 20 Noi 2011

Varza o curatam de frunzele de deasupra apoi o taiem in 2 ,dupa care o vom taia fasii. Varza tocata o vom freca cu o lingura de sare pana incepe sa-si lase zeama.Punem varza in borcane,apasand cu mana sa se aseze. Otetul il vom fierbe impreuna cu apa si condimentele dupa care vom pune peste...

Conopida cu gogosari pentru iarna

In Conserve la 20 Noi 2011

http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-la-otet-26089.html gogosarii o sa ii facem ca in reteta pe care deja am postat-o acum ceva timp in urma. Conopida o spalam dupa care o rupem in bucatele si o vom aseza in borcan, apoi vom aseza si un rand de gogosari. Punem si condimentele dupa care vom...

Bulion de rosii

In Bulion la 20 Noi 2011

Rosiile le spalam bine dupa care le vom taia partile albe,apoi le taiem in 2 sau in 4 ,depinde de marimea rosiei.O data taiate le vom da prin masina de separat coaja de pulpa. Dupa ce am terminat de separat am pus sucul intr-o oala groasa unde am adaugat sare dupa gust,apoi am lasat la foc...

Conopida cu varza rosie

In Conserve la 29 Oct 2011

 Punem otetul impreuna cu apa,zaharul,sarea si condimentele pe foc. Varza o taiem marunt.Conopida o rupem bucatele dupa care o vom aseza in borcane. Vom pune un rand de conopida,unul de varza...si tot asa pana umplem borcanul. Si sa nu uitam sa punem si cateva frunze de dafin...

Gogosari la otet

In Conserve la 22 Oct 2011

Gogosarii ii splam bine apoi ii taiem in doua sau in patru depinde cum vreti sa-i faceti si mai depinde si de cat de mari sunt. O data taiati si fara seminte ii punem intr-un vas mai mare peste care vom pune zaharul,sarea,otetul,pliculetul de conservant,foile de dafin ,boabele de mustar si...

Castraveti la otet

In Muraturi la 19 Iul 2011

Castravetii i-am spalat bine si i-am asezat in borcan impreuna cu piperul,samanta de mustar,foile de dafin,florile de marar,ceapa curatata si taiata si morcovul si el de asemeni curatat spalat si taiat fasii. Otetul,apa ,zaharul si sarea le-am amestecat intr-o oala,iar cand sarea si zaharul au...

Pastai conservate

In Conserve la 8 Iul 2011

Rupem coditele la fasole,o spalam bine apoi le punem la fiert. Cand pastaile au fost fierte le scoatem din acea zeama si le lasam sa se raceasca putin. Luam pastaile si le taiem,apoi le punem in borcane,batand din cand in cand borcanul ca sa se aseze,cand borcanul s-a umplut vom pune o...

Marar cu sare pt iarna

In Conserve la 8 Iun 2011

Mararul il adunam de pe crengute,apoi il spalam bine si il lasam sa se scurga bine. Dupa ce mararul s-a scurs bine punem la borcane,punem un rand de marar ,apoi sare si iar un rand marar si sare pana umplem borcanul. Lasam asa pana a doua zi ca se lasa,apoi competam cu marar si sare.Punem...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2014

Pui umplut cu ciuperci

publicat la 26.04.2014

Pasca cu multa branza

publicat la 26.04.2014

Drob de ied

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]