Miha

9

Bucataras
Suprem

Iasi

Bucataras din 24.03.2009

RETETE1130
PRIETENI367
Retete / Peste

Crap cu sos de rosii

In Crap / Caras la 24 Mai 2013

Crapul se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Bucatile de crap se stropesc cu ulei si se dau la frigider pentru cca jumatate de ora, dupa care se prajesc pe gratar, pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald. Pe gratar coacem si...

Plachie de crap

In Crap / Caras la 28 Oct 2012

Bucatile de peste se sareaza si se pipereaza dupa gust. Le trecem apoi prin faina in care am pus putin cimbru uscat si le prajim usor pe ambele parti. Se scot pe un prosop absorbant. Rosiile se taie felii, rosiile in suc se paseaza (se pot lasa bucati mai mari, felii sau cuburi, pentru cine...

Dorada la cuptor cu rosii si lamaie

In Peste la 19 Oct 2012

Pestele se curata si se spala foarte bine, apoi se sareaza si se pipereaza, dupa gust, atat pe interior cat si pe exterior. Ceapa se toaca marunt, apoi se pune la calit in putin ulei de masline si 1 lingura de apa. Cand incepe sa se inmoaie se adauga rosiile taiate cubulete sau blenduite si...

Crap la cuptor

In Crap / Caras la 29 Mar 2011

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se amesteca un sucul de rosii. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Asezam...

Somon cu sos de usturoi

In Somon la 4 Ian 2011

Medalioanele de somon se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, rozmarin, cimbru si busuioc. Se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora. Topim untul intr-o tigaie, punem medalioanele de peste si acoperim cu un capac. Lasam la inabusit la foc mic, pana scade toata...

Saramura de peste

In Crap / Caras la 28 Dec 2010

Pestele curatat si spalat se pipereaza dupa gust, se presara cu cimbru si busuioc. Se toarna putin ulei deasupra, se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora, dupa care se prajeste pe gratar. Coacem si rosia si ardeiul. Intr-o cratita se pune 1 cana de apa la...

Pastrav cu legume la cuptor

In Pastrav la 1 Feb 2010

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam. Cu acest amestec ungem pastravii la exterior, cat si la interior. Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem burtile cu legume si strangem...

Pastrav in bacon

In Pastrav la 25 Ian 2010

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam. Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior. Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa...

Crap prajit

In Crap / Caras la 14 Sep 2009

Fileurile de crap se taie bucati,se sareaza si se pipereaza. Malaiul il punem pe o farfurie intinsa,apoi fiecare bucata de carne o acoperim cu faina,din abundenta. Se prajesc in uleiul bine incins,la foc moderat,pana exteriorul devine crocant. Se scot pe hartie absorbanta,sa se scurga...

Crap cu sos de rosii

In Crap / Caras la 25 Iun 2009

Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru. Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste. Se adauga uleiul si vinul alb si se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste pestele. Se...

Crap in crusta aromata la cuptor

In Crap / Caras la 8 Mai 2009

Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va plac) si se pune intr-un vas.Deasupra se stoarce lamaia, se stropeste cu putin ulei de masline si se lasa la frigider in jur de 1 ora. In acest timp pregatim amestecul aromat pentru crusta.Usturoiul si...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]