Cum se prepara Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa:
Rosiile le oparim, le curatam de pielita si le pasam.
Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri de ulei. Se adauga apoi rosiile pasate si ardeiul kapia tocat. Sosul se fierbe pana ajunge la consistenta dorita,...
Cum se prepara Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata
Merisoarele deshidratate tocate le amestecam cu ceapa tocata marunt, uleiul de masline si cimbrul uscat. Amestecam totul cu cele 2-3 linguri de pesmet si uniformizam amestecand bine cu lingura. Se sareaza si...
Cum se prepara Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa:
Aluat:
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si apa, apoi turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In...
Cum se prepara Reteta Turte dulci, reteta simpla pentru un desert de neuitat:
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina...
Cum se prepara Reteta Placinta floare cu nuca si scortisoara, gustoasa si de mare efect:
Aluat:
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu ulei, apoi turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In...
Cum se prepara Reteta Coronite aromate, o gustare perfecta, delicioasa si usor de preparat:
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de...
Cum se prepara Reteta gogosi simple, cel mai simplu si mai bun desert:
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina...
Cum se prepara Reteta Chifle cu scortisoara, pufoase si aromate pentru un mic dejun delicios:
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie...
Cum se prepara Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina:
Foi:
Ouale se mixeaza cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga untul si mierea. Se pune vasul la baine-marie. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit si crema...
Mod de preparare Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie:
Dovleceii se curata de coaja, se scobesc de seminte cu ajutorul unei lingurite si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara cu putina sare si se lasa deoparte cateva minute, pana isi vor lasa...
Mod de preparare Prajitura cu magiun si nuci, o bunatate frageda si gustoasa:
Aluat pentru Prajitura cu magiun si nuci:
Intr-un vas mixam oul cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si vanilia si mixam pana obtinem o compozitie cremoasa. Turnam pe rand uleiul...
Cum se prepara Reteta simpla si rapida de prajitura cu crema de vanilie:
Blat:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul aromat cu lamaie si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa.
Se adauga galbenusurile frecate cu ulei, ca...
Cum se prepara Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos
Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu toate condimentele.
Muschiuletul de porc il punem intr-o tigaie cu ulei bine incins si-l prajim usor pe toate partile (atat cat sa se albeasca la...
Cum se prepara Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie:
Foile de aluat de foietaj le punem in tava mare de la aragaz tapetata cu hartie de copt, intepam din loc in loc cu furculita, sa nu se umfle foarte tare la copt. Dam la cuptor la foc mediu pana...
Blat:
O parte din zahar (cca 75 g) se pune la topit intr-o craticioara. Se caramelizeaza pana se inchide bine la culoare. Se da deoparte de pe foc si se toarna apa, cu atentie. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand, sa se topeasca caramelul format.
Se separa albusurile...
Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile aproximativ egale. In mijlocul fiecarei chiftelute am pus cascaval taiat cubulete....
Am curatat legumele si le-am tocat cubulete. Am sters cu servetele de hartie feliile de rasol, apoi una dintre ele am tavalit-o prin faina.
Am pregatit vasul aparatului Crock-Pot 4.7L Digital
Am incins putin ulei intr-o tigaie si am prajit la foc iute felia de rasol infainata....
Pune condimentele pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu si amesteca-le.
Leaga bucata de cotlet cu ata alimentara pentru a-i da o forma frumoasa. Unge carnea cu putin ulei, apoi tavaleste-o prin amestecul de condimente.
In vasul slow-cookerului Crock-Pot pune restul de ulei,...
Intr-un bol mixam untul moale, lasat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam apoi, pe rand, oul si banana pasata cu furculita si omogenizam. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si bobitele de ciocolata.
Compozitia se toarna...
Intr-un bol mare amestecam ingredientele uscate, in altul ingredientele umede. Amestecand cu telul se omogenizeaza bine cele doua compozitii.
Intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu unt se pun capsunile in strat uniform, apoi se toarna deasupra compozitia pentru blat.
eu am...
Blat:
Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema
fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu
cacaoa, praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporam bobitele de...
Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza feliile de sunca si bucatile de cascaval. Se ruleaza cat mai strans posibil si se leaga cu sfoara de...
Se bat ouale cu zaharul si aromele, pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga apoi laptele, amestecand continuu.
Se topeste zaharul pentru caramel. Se tine pe foc mic pana acesta devine lichid si are culoarea chihlimbarului. Caramelul obtinut se toarna in vasele termorezistente....
Pune bucatile de pulpa si legumele in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 3 litri de apa. Pune capacul aparatului si roteste-l pana in pozitia de blocare si verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa. Selecteaza din meniu programul SOUP, presiune HIGH si...
Cartofii ii fierbem in apa cu sare. Cand sunt gata ii zdrobim ca pentru piure, adaugand apoi untul, telemeaua sfaramata. oul, sare si piper dupa gust. Omogenizam amestecand energic.
Ceapa tocata marunt o calim usor in cateva linguri de ulei. Cand s-a inmuiat si a devenit translucida...
Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza, cate o frunza mare de busuioc si rulam strans.
Punem rulourile intr-un vas termorezistent uns cu...
Foi:
Ouale se mixeaza cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga untul si mierea. Se pune vasul la bain-marie. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit si crema se incalzeste. Se adauga bicarbonatul, se amesteca bine si se mai tine putin pe baia de abur, pana compozitia...
Crema de ciocolata:
Ciocolata rupta bucatele se amesteca cu frisca lichida si se pune la topit pe foc mic. Cand compozitia a ajuns la punctul de fierbere, dam cratita deoparte si omogenizam. Lasam sa se racoreasca, apoi dam la frigider pentru cateva ore, timp in care compozitia se va...
Dovleceii se curata de coaja, se scobesc de seminte cu ajutorul unei lingurite si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara cu putina sare si se lasa deoparte cateva minute, pana isi vor lasa zeama. Stoarcem bine de zeama presand razatura de dovlecei intre palme.
Punem intr-un castron,...
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina folosit mai adaugam daca este necesar putin lapte daca aluatul este prea vartos...
Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa
Cum se prepara Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa: Rosiile le oparim, le curatam de pielita si le pasam. Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri de ulei. Se adauga apoi rosiile pasate si ardeiul kapia tocat. Sosul se fierbe pana ajunge la consistenta dorita,...
Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata
Cum se prepara Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata Merisoarele deshidratate tocate le amestecam cu ceapa tocata marunt, uleiul de masline si cimbrul uscat. Amestecam totul cu cele 2-3 linguri de pesmet si uniformizam amestecand bine cu lingura. Se sareaza si...
Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa
Cum se prepara Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa: Aluat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si apa, apoi turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In...
Reteta Turte dulci, reteta simpla pentru un desert de neuitat
Cum se prepara Reteta Turte dulci, reteta simpla pentru un desert de neuitat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina...
Reteta Placinta floare cu nuca si scortisoara, gustoasa si de mare efect
Cum se prepara Reteta Placinta floare cu nuca si scortisoara, gustoasa si de mare efect: Aluat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu ulei, apoi turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In...
Reteta Coronite aromate, o gustare perfecta, delicioasa si usor de preparat
Cum se prepara Reteta Coronite aromate, o gustare perfecta, delicioasa si usor de preparat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de...
Reteta Gogosi simple, cel mai simplu si mai bun desert
Cum se prepara Reteta gogosi simple, cel mai simplu si mai bun desert: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina...
Reteta Chifle cu scortisoara, pufoase si aromate pentru un mic dejun delicios
Cum se prepara Reteta Chifle cu scortisoara, pufoase si aromate pentru un mic dejun delicios: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie...
Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina
Cum se prepara Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina: Foi: Ouale se mixeaza cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga untul si mierea. Se pune vasul la baine-marie. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit si crema...
Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie
Mod de preparare Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie: Dovleceii se curata de coaja, se scobesc de seminte cu ajutorul unei lingurite si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara cu putina sare si se lasa deoparte cateva minute, pana isi vor lasa...
Prajitura cu magiun si nuci, o bunatate frageda si gustoasa
Mod de preparare Prajitura cu magiun si nuci, o bunatate frageda si gustoasa: Aluat pentru Prajitura cu magiun si nuci: Intr-un vas mixam oul cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si vanilia si mixam pana obtinem o compozitie cremoasa. Turnam pe rand uleiul...
Reteta simpla si rapida de prajitura cu crema de vanilie
Cum se prepara Reteta simpla si rapida de prajitura cu crema de vanilie: Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul aromat cu lamaie si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei, ca...
Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos
Cum se prepara Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu toate condimentele. Muschiuletul de porc il punem intr-o tigaie cu ulei bine incins si-l prajim usor pe toate partile (atat cat sa se albeasca la...
Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie
Cum se prepara Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie: Foile de aluat de foietaj le punem in tava mare de la aragaz tapetata cu hartie de copt, intepam din loc in loc cu furculita, sa nu se umfle foarte tare la copt. Dam la cuptor la foc mediu pana...
Desert prajitura Amandina
Blat: O parte din zahar (cca 75 g) se pune la topit intr-o craticioara. Se caramelizeaza pana se inchide bine la culoare. Se da deoparte de pe foc si se toarna apa, cu atentie. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand, sa se topeasca caramelul format. Se separa albusurile...
Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune
Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile aproximativ egale. In mijlocul fiecarei chiftelute am pus cascaval taiat cubulete....
Osso Buco la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital
Am curatat legumele si le-am tocat cubulete. Am sters cu servetele de hartie feliile de rasol, apoi una dintre ele am tavalit-o prin faina. Am pregatit vasul aparatului Crock-Pot 4.7L Digital Am incins putin ulei intr-o tigaie si am prajit la foc iute felia de rasol infainata....
Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital
Pune condimentele pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu si amesteca-le. Leaga bucata de cotlet cu ata alimentara pentru a-i da o forma frumoasa. Unge carnea cu putin ulei, apoi tavaleste-o prin amestecul de condimente. In vasul slow-cookerului Crock-Pot pune restul de ulei,...
Banana Bread la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Intr-un bol mixam untul moale, lasat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam apoi, pe rand, oul si banana pasata cu furculita si omogenizam. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si bobitele de ciocolata. Compozitia se toarna...
Cobbler cu capsuni la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Intr-un bol mare amestecam ingredientele uscate, in altul ingredientele umede. Amestecand cu telul se omogenizeaza bine cele doua compozitii. Intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu unt se pun capsunile in strat uniform, apoi se toarna deasupra compozitia pentru blat. eu am...
Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Blat: Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporam bobitele de...
Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune
Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza feliile de sunca si bucatile de cascaval. Se ruleaza cat mai strans posibil si se leaga cu sfoara de...
Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Se bat ouale cu zaharul si aromele, pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga apoi laptele, amestecand continuu. Se topeste zaharul pentru caramel. Se tine pe foc mic pana acesta devine lichid si are culoarea chihlimbarului. Caramelul obtinut se toarna in vasele termorezistente....
Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Pune bucatile de pulpa si legumele in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 3 litri de apa. Pune capacul aparatului si roteste-l pana in pozitia de blocare si verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa. Selecteaza din meniu programul SOUP, presiune HIGH si...
Tocanita de curcan in crusta de cartofi
Cartofii ii fierbem in apa cu sare. Cand sunt gata ii zdrobim ca pentru piure, adaugand apoi untul, telemeaua sfaramata. oul, sare si piper dupa gust. Omogenizam amestecand energic. Ceapa tocata marunt o calim usor in cateva linguri de ulei. Cand s-a inmuiat si a devenit translucida...
Rulouri de curcan gratinate
Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza, cate o frunza mare de busuioc si rulam strans. Punem rulourile intr-un vas termorezistent uns cu...
Desert prajitura cu miere si crema de vanilie
Foi: Ouale se mixeaza cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga untul si mierea. Se pune vasul la bain-marie. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit si crema se incalzeste. Se adauga bicarbonatul, se amesteca bine si se mai tine putin pe baia de abur, pana compozitia...
Desert tort spirala cu ciocolata si mascarpone
Crema de ciocolata: Ciocolata rupta bucatele se amesteca cu frisca lichida si se pune la topit pe foc mic. Cand compozitia a ajuns la punctul de fierbere, dam cratita deoparte si omogenizam. Lasam sa se racoreasca, apoi dam la frigider pentru cateva ore, timp in care compozitia se va...
Musaca de dovlecei
Dovleceii se curata de coaja, se scobesc de seminte cu ajutorul unei lingurite si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara cu putina sare si se lasa deoparte cateva minute, pana isi vor lasa zeama. Stoarcem bine de zeama presand razatura de dovlecei intre palme. Punem intr-un castron,...
Chifle cu scortisoara
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina folosit mai adaugam daca este necesar putin lapte daca aluatul este prea vartos...