loredanaaa

1

Bucataras
incepator

brasov

Bucataras din 23.01.2013

RETETE67
PRIETENI109
Retete

Tort din blat de pandispan de ciocolata

In Torturi la 7 Feb 2013

Blat de pandispan de ciocolata Zaharul se imparte in 2 boluri mici a cate 150g in fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt. Apa clocotita se adauga la cacao si cu un tel sau lingura se amesteca bine sa nu mai fie cocoloase. Se separa albusurile de galbenusuri - in 2 boluri mai mari....

Anghinare umplute

In Mancaruri de legume la 7 Feb 2013

Curatam anghinarea. Taiem cozile, care sunt lungi. Luam din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,cele moi.  Tulpinele se curata si se taie mărunt. Se taie marunt usturoiul si patrunjelul ,se amesteca adaugand sare dupa gust. Apoi se umplu anghinarele. Deasupra se pune...

Tort cu frisca

In Torturi la 5 Feb 2013

Pregatiti crema exact dupa instructiunile de pe ambalaj Puneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o  Adaugati crema,dar un sfert lasati pentru a doua foaie Se iau cam 250 grame de frisca si se amesteca cu crema ramasa  Adaugati a doua foaie. Insiropati-o si pe...

Supa de tortellini si dovlecei

In Supe la 4 Feb 2013

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie, apoi adaugati bulionul legumele si apa cat cuprinde. Cand sunt aproape fierte puneti sare dupa gust, tortelinii ,iar cine vrea poate sa adauge si un pic de delicat. Se mai lasa cateva minute...

Tort de biscuiti

In Torturi la 3 Feb 2013

Pregateste crema de unt. Freaca un pachet de unt, aflat la temperatura camerei, cu zaharul pudra si doua galbenusuri, apoi adauga cacao. Trebuie sa obtii o pasta fina. Se pune zahărul într-o crăticioară pe foc şi se amestecă continuu până acesta devine lichid. Trebuie avut...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 2 Feb 2013

 Cu faina, margarina,smantana , oul si otetul se face un aluat, se framanta putin ,cat sa devina omogen, se da la rece pentru 1 ora. Se imparte in doua si intindeti doua foi (groase circa 0,5 cm) de marimea unei tavi cu dimensiuni nu mai mari de 30/24 cm. Puneti prima foaie in tava iar...

Salata "Troiene"

In Salate la 1 Feb 2013

Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune intr-o farfurie mai adanca si se toarna otet ca s-o acopere bine. Se lasa o jumatate de ora sa se marineze, in acest timp se fierb cartofii si ouale. Carnea se spala si se taie bucatele marunte. Se caleste in putin ulei pana se rumeneste bine,...

Afisate 61 - 67 din 67 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2019

Sufleu de mazare

publicat la 07.12.2018

Desert prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 30

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]