-Licurici-

5

Bucataras
senzational

Ramnicu Valcea

Bucataras din 02.06.2015

RETETE331
PRIETENI412
Retete / Mancaruri de post

Hummus

In Mancaruri de post la 24 Sep 2019

Nautul trebuie pus la hidratat in apa rece cu o seara inainte sau cel putin 4 ore inainte sa fie fiert. Nautul hidratat se fierbe in jur de 2 ore in apa rece sau se foloseste naut la cutie. Se pun toate ingredientele intr-un blender si se amesteca bine. Ulei de masline am pus cat sa se...

Reteta sanatoasa de Mancare de spanac cu orez

In Mancaruri de post la 26 Mai 2019

Preparare Reteta sanatoasa de Mancare de spanac cu orez Orezul se lasa 10 min in apa rece. Spanacul se curata de codite si se rupe mai mic. Ceapa si firele de usturoi se toaca marunt. Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute min pe foc, amestecand...

Cus cus cu legume

In Mancaruri de post la 4 Apr 2019

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste ceapa, tocata marunt. Se adauga ardeiul (taiat bastonase), dovleceii (cubulete), apoi rosiile cherry (taiate in 2 sau 4). Separat, se pune apa la fiert cu o lingurita din amestecul de legume. Legumele se lasa pe foc in jur de 10min,...

Supa crema de rosii

In Mancaruri de post la 3 Apr 2019

Ceapa se toaca marunt, rosiile se curata de pielita si se taie cubulete, la fel si cartofii. Se pune apa la fiert cu o lingura din amestecul ardelenesc de legume. Ceapa se caleste intr-o lingura de ulei si doua de apa, se lasa cateva minute, apoi se adauga cartofii. Dupa 2 min, se adauga...

Mancare de dovlecei

In Mancaruri de post la 15 Mar 2018

Ceapa tocata se caleste in ulei de masline si putina apa. Cand s-a inmuiat, se adauga usturoiul tacat (se zdrobeste cu lama cutitului, apoi se taie), dovleceii feliati subtire si condimentele. Se mai adauga putina apa, se pune capacul si se lasa 5 minute sa se inmoaie, apoi se adauga...

Ostropel de fasole verde

In Mancaruri de post la 28 Iul 2017

Se pune apa la fiert. Intre timp, se spala fasolea, se curata de capete si se rupe in doua. Se pune fasolea in apa clocotita si se lasa sa fiarba, pana se inmoaie. Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2 linguri de ulei cu apa, apoi se adauga fasolea, sare si putina apa. Intr-un...

Mancare de fasole verde

In Mancaruri de post la 26 Iun 2017

Ceapa si morcovul se toaca marunt, apoi se calesc in putin ulei. Cand s-au inmuiat, se adauga apa, sare si piper. Se lasa sa fiarba, apoi se pune fasolea si bulionul. Cand fasolea este fiarta (cam 10-15min), se pune usturoiul pisat, se potriveste gustul cu sare si piper si se mai lasa sa...

Mancare de legume

In Mancaruri de post la 28 Sep 2016

Ceapa se toaca marunt, ardeiul si rosiile cubulete. Se caleste in putin ulei ceapa, apoi se adauga ardeiul si se calesc impreuna cateva minute. Cand s-au inmuiat putin, se adauga rosiile, sare, piper, amestecul de verdeturi si cateva frunze rupte de busuioc. Se lasa pe foc 15-20 min....

Tocanita de fasole galbena

In Mancaruri de post la 6 Apr 2016

Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele. Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat. Am adaugat fasolea si cartofii in apa fiarta.  Separat, am calit ceapa si ardeiul, in putin ulei, am...

Salata cu spanac, portocale si fistic

In Mancaruri de post la 19 Mar 2016

Am spalat spanacul si l-am lasat la uscat. Ridichiile le-am taiat pe jumatate, portocalele le-am taiat rondele, apoi in 4, iar fenicului l-am taiat fasii. Am curatat fisticul, apoi l-am maruntit cu cutitul. Am asamblat salata intr-un castron astfel: spanac, ridichii,...

Varza calita

In Mancaruri de post la 14 Iul 2015

Am taiat varza, am frecat-o cu sare, ceapa am tocat-o, iar rosiile le-am taiat in bucati mai mici. Am pus ceapa la calit. Cand s-a inmoiat, am adaugat rosiile si le-am lasat sa se caleasca bine, cam 10 min. Am adaugat varza peste legume, am amestecat si am lasat sa se caleasca la...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 07.02.2023

Reteta de covrigi polonezi

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]