La pastai li se taie varfurile
Legumele se curata,se spala si se toaca dupa preferinta
Intr-o oala se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga pastaile tocate,si putin ulei, se lasa cateva minute dupa care se adauga si restul legumelor
Dupa ce au fiert,se adauga...
Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei peste care punem morcovii tocati,prazul,gulia...
Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:
Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile...
Intr-o oala se pune apa la fiert
intre timp legumele se spala,si se curata apoi ardeii se toaca cubulete mici, ceapa se toaca marunt, telina,morcovul,cartoful,rosiile se rad pe razatoarea mare si se pun peste apa la fiert.
Intre timp carnea si condimentele se amesteca bine iar dupa ce...
Fasolea se spala si se pune intr-o oala acoperita de apa pe foc pana da in fiert si se umfla,se scurge apa si se repeta inca odata acelasi procedeu.Dupa se adauga apa fiarta peste fasole si se pune la fiert cu un cartof curatat si taiat in 4.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga 2 linguri de...
Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand da in clocot se aduna spuma de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba inca 20 de minute.Intre timp se curata morcovul,ardeiul, cartofii si ceapa apoi morcovul,cartofii si ardeiul se taie cubulete iar ceapa se toaca...
Se spala aripile si se proportioneaza,separat intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga aripile care se lasa la fiert 15-20 de minute si se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt,cartofii si morcovii taiati cubulete.Dupa ce carnea si...
Se pune apa intr-o oala la fiert iar cand da in clocot se adauga carnea, se lasa la fiert timp de 20-30 min si se spumeaza de cate ori este nevoie.Dupa ce s-a fiert carnea se adauga ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea marunta,cand totul este fiert se adauga vegeta,piperul si sarea...
Ciorba de pastai
La pastai li se taie varfurile Legumele se curata,se spala si se toaca dupa preferinta Intr-o oala se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga pastaile tocate,si putin ulei, se lasa cateva minute dupa care se adauga si restul legumelor Dupa ce au fiert,se adauga...
Ciorba de Legume
Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei peste care punem morcovii tocati,prazul,gulia...
Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca
Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca: Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile...
Ciorba de perisoare
Intr-o oala se pune apa la fiert intre timp legumele se spala,si se curata apoi ardeii se toaca cubulete mici, ceapa se toaca marunt, telina,morcovul,cartoful,rosiile se rad pe razatoarea mare si se pun peste apa la fiert. Intre timp carnea si condimentele se amesteca bine iar dupa ce...
Ciorba de fasole
Fasolea se spala si se pune intr-o oala acoperita de apa pe foc pana da in fiert si se umfla,se scurge apa si se repeta inca odata acelasi procedeu.Dupa se adauga apa fiarta peste fasole si se pune la fiert cu un cartof curatat si taiat in 4.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga 2 linguri de...
Ciorba de vacuta
Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand da in clocot se aduna spuma de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba inca 20 de minute.Intre timp se curata morcovul,ardeiul, cartofii si ceapa apoi morcovul,cartofii si ardeiul se taie cubulete iar ceapa se toaca...
Ciorba de curcan
Se spala aripile si se proportioneaza,separat intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga aripile care se lasa la fiert 15-20 de minute si se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt,cartofii si morcovii taiati cubulete.Dupa ce carnea si...
Supa de pui cu galuste
Se pune apa intr-o oala la fiert iar cand da in clocot se adauga carnea, se lasa la fiert timp de 20-30 min si se spumeaza de cate ori este nevoie.Dupa ce s-a fiert carnea se adauga ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea marunta,cand totul este fiert se adauga vegeta,piperul si sarea...