ionela2682

1

Bucataras
incepator

constanta

Bucataras din 03.02.2010

RETETE360
PRIETENI212
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor

In Pui la 22 Apr 2013

Se spala bine pulpele de pui si se sterg cu un servet de hartie -se ung cu un amestec de usturoi pisat ulei ,sare si piper , se pun in tava si se dau la cuptor -se intorc  pe ambele parti sa se rumeneasac frumos -Cartofii se curata se taie se trec si ei prin si ei printr-un amestec...

Snitel de porc in aluat cu mustar

In Mancaruri cu carne la 18 Feb 2013

-se transaza carnea si se bate cu ciocanul de snitele cat mai subtire -se bate oul cu mustarul,sarea si piperul ,se adauga apa minerala -adaugam faina cat sa iasa un aluat dens (aproape de consistenta celui de chec) -se trec snitelele sarate si piperate(condimentate dupa gust)prin faina...

Rulada de carne si legume

In Porc la 18 Ian 2013

Carnea o taiem astfel incat sa obtinem un dreptungi destul de uniform si subtirel,acoperim cu folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pentru a o fragezi . Saram si piperam ,ungem cu putin mustar dulce. Asezam pe lungimea laturii mai lungi carnatul iar pe toata suprafata asezam ...

Pastitio

In Porc la 26 Oct 2011

-Incepem prin a pune la fiert o oala cu apa si sare -fierbem pastele /macaroanele conform indicatiilor de pe ambalaj -tocam marunt ceapa,o punem la calit in putin ulei, -in momentul in care a devenit sticloasa se adauga carnea tocata ,se tine pana  se rumeneste putin carnea si scade...

Pulpe de pui pane la cuptor

In Pui la 8 Aug 2011

Iata cum se prepara reteta de pulpe de pui pane la cuptor Carnea de pui spalata  si tamponata cu un servet de hartie absorbant si unsa cu ulei se sareasa si pipereaza Carnea de pui se trece pe rand prin: faina,ou batut(in care vom adauga dupa gust condimente pentru...

Pui cu scortisoara si curry

In Pui la 20 Iul 2011

Carnea de pui se pune la fiert in apa cu sare,adaugam 1 morcov si 1/2 ceapa,sa fie mai gustos -dupa ce a fiert suficient carnea o scoatem si o calim in putin ulei,pe ambele parti pana capata o culoare frumoasa,le scoatem si le punem deoparte -cealalta 1/2 de ceapa o punem la calit in uleiul...

Dovlecei umpluti

In Porc la 13 Iul 2011

-dovleceii se taie pe orizontala,se scobesc -ceapa se taie marunt ,se pune la calit impreuna cu mijlocul dovleceilor maruntit -se adauga carnea tocata,rosiile taiate cubulete,tinem pana scade zeama ,saram si piperam -cu aceasta umplutura vom umple "cojile"de dovlecel,asezam felii de...

Ficatei cu suc de rosii

In Ficat la 3 Iul 2011

Ficateii se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos. -se caleste ceapa in putin ulei,se adauga sucul de rosii,frunza de dafin se sareaza si pipereaza se tine putin ..se adauga usturoiul toacat -adaugam ficateii amestecam si tinem pana ce sunt imbibati cu sosul. se servesc calzi alaturi...

Chiftelute cu sos

In Mancaruri cu carne la 25 Iun 2011

-se caleste ceapa in putin ulei  -se adauga  faina si  se amesteca bine pana se inglobeaza complet, -adaugam rosiile pasate,fara coaja,  apa si continuam fierberea pt inca 5-6 min. -adaugam chiftelutele cat mai multe cu atat mai bine ,  reteta  aici :...

Tochitura de rinichi -varianta mea!

In Porc la 11 Iun 2011

Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin -se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana scade putin.

Pate din ficat de porc

In Ficat la 10 Iun 2011

-ceapa se pune la calit in putin ulei -se adauga ficatul si vinul,se tine pana se rumeneste putin -se adauga untul si usturoiul tocat,,se sareaza si pipereaza ,se adauga cimbrul,se mai tine inca vre-o cateva minute pe foc,amestecand continuu,se opreste focul si se lasa sa se racoreasca...

Rulouri din carne de porc cu cascaval

In Porc la 17 Mai 2011

-carnea se transaza in felii subtiri ,se bate cu ciocanul de snitele.-se sareaza si pipereaza -se pune o feliuta de cascaval si se ruleaza -din ou,faina,lapte se face un aluat mai gros ca cel de clatite prin care se trec rulourile -se prajesc in ulei incins.

Fasole scazuta cu carnati

In Mancaruri cu carne la 13 Noi 2010

  Cantitatile pentru aceasta reteta sunt ochiometrice ,dupa gustul fiecaruia (pentru 500 g fasole:1 ceapa mare,2-300 g carnati proaspeti,3-4 lg bulion) Fasolea se spala si se fierbe ,schimband la inceput apa de 3 ori,se tine pana se inmoaie, -Separat se prajesc carnatii dupa care...

Ciulama de pui

In Pui la 8 Oct 2010

Cureti carnea de pielite,o speli,apoi o pui la fiert cu zarzavaturilecuratate si spalate,taiate in jumatati.Dupa ce a fiert carnea,o dezosezi si o portionezi.Intr-un vas pui uleiul la incins,adaugi faina ,o amesteciapoi torni supa fierbinte,ramasa de la carne,pana se formeaza o compozitie putin...

Pui la rotisor

In Pui la 7 Oct 2010

-puiul se spala bine si se parleste putin pe flacare de la aragaz dupa care i se va aplica un masaj ,si in interior,cu mustar si lasat intr-o punga cateva ore la frigider. se stropeste cu putina bere ,se sareaza si condimenteaza .Se leaga bine aripile si copanele de pui dupa care se fixeaza in...

Frigarui din carne de porc

In Porc la 5 Oct 2010

-carnea taiata cubulete se unge cu ulei si usturoi pisat,sare si piper si se da la rece -ardeiul si ceapa se taie cubulete -se incepe insirarea lor pe bete de frigarui -se coc pe gratarul bine incins

Cotlete cu sos de rosii si masline

In Porc la 27 Iul 2010

-cotletele se spala si se bat cu ciocanul de snitele,se sareaza si pipereaza se trec prin faina -se prajesc putin pe ambele parti in putin ulei alaturi de pastrama taiata subtirel -se scot cotletele si fasiile de pastrama iar in uleiul ramas se adauga bulionul si rosiile taiate...

Snitele de pui cu nuca de cocos

In Pui la 20 Mai 2010

Pieptul de pui se spala , se transaza subtire, , se condimenteaza, sareaza si pipereaza dupa care se trece prin faina  prin ou si printr-un amestec de nuca de cocos si pesmet Se prajesc in ulei incins pe ambele parti

Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor

In Pui la 7 Mai 2010

Pulpele de pui se ung cu ulei, se sareaza ,pipereaza si se presara deasupra condimente pt pui Cartofii se curata, se ung cu ulei si se presara peste ei frunzulite de cimbru,sare, piper, condimente pt cartofi Se asaza in tava unsa cu ulei cartofii si pulpele iar pe putem aseza si rondele de...

Snitele de pui in aluat pufos cu bere

In Pui la 29 Apr 2010

se feliaza cat mai subtire pieptul de pui , se sareaza ,pipereaza, si se trece printr-un aluat facut dintr-un ou batut in care ama daugat cateva linguri de faina. si am subtiat cu bere.( trebuie sa fie un aluat ca de clatite nici prea moale nici prea tare).Se prajesc pe ambele parti in ulei incins!

Varza a la Cluj

In Mancaruri cu carne la 29 Apr 2010

 Carnea, împreunã cu ceapa tãiatã mãrunt, se înãbuºe într-o lingurã de unturã pînã se înmoaie la sfarsit adaugam 2 oua,amestecam, si lasam deoparte. Varza tocata cat mai fin se cãleºte, in...

Snitele de pui in aluat pufos cu bere

In Pui la 13 Apr 2010

Incepem prin a felia subtire pieptul de pui Condimentam,saram si piperam Lasam in frigider pentru 1/2 ore Facem un aluat din ou,faina si bere ,de consistenta celui pt clatite, prin care trecem carnea de pui pe care o prajim in baie de ulei pe ambele parti Scoatem ,dupa ce s-au rumenit...

Varza calita cu cotlete de porc

In Mancaruri cu carne la 13 Apr 2010

Prajim  in ulei sau untura pe ambele parti cotletele sau bucati de carne de porc ,o scoatem deoparte intr-un castron, iar in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt dupa care adaugam rosiile taiate cubulete si bulionul. Si mai lasam putin pe foc Varza o tocam cat putem de fin si o...

Cotlete cu legume

In Porc la 10 Apr 2010

se spala cotletele, se ung cu ulei dupa care se condimenteaza si se pun in tava. Se dau la cuptor sa se rumeneasca pe ambele parti. Intre timp curatam cartofiisi morcovii , ii stropim cu ulei si-i condimentam. Cand cotletele s-au rumenit frumos pe ambele parti adaugam legumele, apa si vinul...

Rulada din carne

In Porc la 10 Apr 2010

Se inabusa putin in ulei ceapa si morcovul dupa care le punem peste carnea tocata, adaugam orezul [umflat in putina apa pe aragaz si scurs] si ouale crude, dar si smantana. Adaugam condimentele dupa gust si framantam bine.Punem in forma de cozonac, pe care am uns-o cu unt si faina...

Friptura de miel

In Oaie la 7 Apr 2010

se spala bine carnea si se unge cu ulei pt ca sarea ,piperul si condimentele sa adere mai bine ,se tine la frigider cateva ore , sau peste noapte.Se pun in tava, se stropesc cu ulei si se da la cuptor ,pana ce se rumenesc pe ambele parti ,se toarna deasupra apa si vinul si se lasa  pana...

drob de pui

In Pui la 7 Apr 2010

se spala bine ficatul si se alege de venisoarele vizibile ,se pune la fiert ,alaturi in alta oala fierbem si pieptul de pui,tocam verdeata,ceapa verde,usturoiul verde,mararul si patrunjelul iar feliile de paine la inmuiem in apa si scurgem bine tocam marunt ficatul si pieptul de pui( dupa...

Chiftelute cu sos tomat

In Porc la 17 Mar 2010

se caleste ceapa in putin ulei dupa care se adauga  faina si  se amesteca bine pana se inglobeaza complet, adaugam bulionul turnam  apa si continuam fierberea pt inca 5-6 min. adaugam chiftelutele  , preparate dupa reteta de aici...

Chiftelute

In Porc la 17 Mar 2010

Se amesteca foarte bine ingredientele de mai sus ,se formeaza chiftelutele ,se trec prin pesmet sau faina si se prajesc in baie de ulei.

Ciulama de pui

In Pui la 16 Mar 2010

dupa ce am curatat si spalat bine ciocanelele le punem la fiert (astfel obtinem supa) dupa care le tragem putin in ulei pe  toate partile.le scoatem si le punem deoparte iar in uleiul ramas calim ceapa tocata cat mai fin , in momentul in care aceasta a devenit aurie punem cele doua linguri...

Afisate 1 - 30 din 33 retete    

Postari recente

publicat la 22.03.2016

Bia -2 ani

publicat la 29.07.2014

Bia...botez!

publicat la 09.05.2014

BIANCA _ELENA

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]