ionela2682

1

Bucataras
incepator

constanta

Bucataras din 03.02.2010

RETETE360
PRIETENI204
Retete / Dulciuri

Prajitura cu mere din compot

In Prajituri la 19 Feb 2010

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si smantana,s se amesteca bine pana ce zaharul este dizolvat complet dupa care se adauga albusul batut spuma cu putina sare ,iar dupa ce s-a omogenizat bine se adauga si faina, Se toarna compozitia in tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina se...

Prajitura Negresa

In Prajituri la 15 Feb 2010

Se amesteca mai intai ingredientele uscate dupa care se adauga laptele si untul mixand foarte bine pana la dizolvarea totala a zaharului, se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace cam 20-25 min. Intre timp se bat spuma albusurile pana trece testul cu castronul...

Cornulete cu rahat sau gem

In Dulciuri la 15 Feb 2010

Se face un aluat potrivit de tare care nu se lipeste de maini se intinde foaie si se modeleaza cornuletele in mijloc punand nuca, rahat, gem sau ce dorim noi. Se coc cam 30 minute si cat sunt calde se pudreaza.

Cornulete cu bors

In Dulciuri la 10 Feb 2010

In borsul la temperatura camerei se dizolva drojdia dupa care si praful de copt se adauga untura lichida zaharul vanilat si faina cat sa iasa un aluat potrivit Se intinde o foaie destul de subtire iar la un capat se insira una langa alta bucati mici de rahat, se ruleaza putin (de cateva...

Spirale cu branza

In Dulciuri la 8 Feb 2010

Pentru inceput facem un aluat din faina [cam jumatate] laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia si putina sare pe care-l lasam la dospit in loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul adaugam ouale zaharul si aromele dar si restul de faina in ploaie, nu toata odata, treptat. Framantam bine dupa...

Tort de sarlota

In Torturi la 8 Feb 2010

Se pun 10 galbenusuri si se amesteca cu 10 linguri de zahar intr-o cratita. Dupa ce s-a ingrosat se pune cratita pe foc mic. Se amesteca 4 linguri de faina si o cana de lapte fiert in care s-au adaugat cele 3 plicuri de gelatina si se amesteca in compozitia de pe foc. Apoi se pune restul de...

Prajitura pufoasa cu fructe

In Prajituri la 8 Feb 2010

Se bat albusurile spuma cu mixerul iar dupa ce putem intoarce castronul cu fundul in sus adaugam zaharul amestecand pana la completa dizolvare a acestuia. Se adauga rand pe rand faina dar de data aceasta cu ajutorul unei spatule inglobam rand pe rand faina praful de copt si aromele.Se...

Fursecuri cu rahat

In Dulciuri la 8 Feb 2010

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul pana la topirea acestuia. Adaugam treptat uleiul in fir subtire [sau cate putin], introducem si praful de copt continund cu aromele si faina pana obtinem un aluat care, spitat fiind, isi mentine forma. In mijlocul fiecarui fursec punem cate o...

Biscuiti simpli

In Prajituri la 8 Feb 2010

Se mixeaza ouale cu zaharul foarte bine dupa care se adauga rand pe rand lingurile de untura mixand continuu. Se adauga amoniacul stins in zeama de lamaie sau otet dupa care se adauga faina obtinandu se astfel un aluat care se trece prin masina de tocat la care s-a montat forma de biscuiti....

Prajitura mea Televizor cu foi de cacao

In Prajituri la 8 Feb 2010

Incepem cu prepararea blatului alb : Albusurile batute spuma dupa care adaugam zaharul mixand pana la topirea acestuia dupa care cu o lingura de jos in sus inglobam galbenusurile dar si faina. Se coace blatul in cuptorul incins. Foile de cacao: Se amesteca toate ingredientele...

Faguri

In Prajituri la 8 Feb 2010

Se face un aluat din ingredientele de mai sus (fara faina) si se mixeaza bine pana se topeste zaharul dupa care se adauga faina ca sa iasa un aluat potrivit care se transforma in mici bilute. Acestea se preseza in forma si se coc pe aragaz pe ambele parti. Se lipesc cate doua cu crema sau...

Reteta din copilarie, nuci umplute

In Prajituri la 8 Feb 2010

Preparare Reteta din copilarie, nuci umplute Se amesteca bine ingredientele (fara faina) pana se topeste zaharul, dupa care incepem sa o punem si pe aceasta cate putin, pana obtinem un aluat potrivit. Facem bilute mai mici si le punem in forma de nuci pe care o presam bine si o punem pe...

Afisate 211 - 222 din 222 retete    

Postari recente

publicat la 22.03.2016

Bia -2 ani

publicat la 29.07.2014

Bia...botez!

publicat la 09.05.2014

BIANCA _ELENA

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]