dieta daneza
29.10.2012 / 13:51
Citeaza
Mie dieta asta mi se pare cea mai tampita dintre toate cele existente...Daca chiar vrei sau ai nevoie de dieta iti recomand din suflet sa mergi la un nutritionist bun! Eu n-am incredere in asa numitele diete-minune...N-am tinut si n-as tine in viata mea asa ceva...Deci, e clar, nu-ti recomand niciun fel de dieta, fara consultarea unui nutritionist in prealabil! +Sport! Mult succes!
29.10.2012 / 17:51
CiteazaArianaBala a spus:
Mie dieta asta mi se pare cea mai tampita dintre toate cele existente...Daca chiar vrei sau ai nevoie de dieta iti recomand din suflet sa mergi la un nutritionist bun! Eu n-am incredere in asa numitele diete-minune...N-am tinut si n-as tine in viata mea asa ceva...Deci, e clar, nu-ti recomand niciun fel de dieta, fara consultarea unui nutritionist in prealabil! +Sport! Mult succes!
sunt de acord cu tine.intradevar,poate functiona...dar poate sa si nu.dieta ideala e cea,cum ai spus si tu,recomandata de un nutritionist....
30.10.2012 / 21:43
Pot sa spun ca am bifat-o si p-asta
Sunt un fel de ''Toma'', nu cred nimic pana nu vad ''pe pielea mea''.
Se slabeste cu ea mult si bine(9-10kg) DACA ai de unde si DACA se respecta intocmai. De sport nici nu poate fi vorba fiindca nu mai ai energie ptr asa ceva cand tii dieta asta.
Dar pot sa va spun sigur ca nu schimba nici un metabolism
Dupa dieta am revenit la stilul meu de a manca am pus si eu cateva kg inapoi dar numai vreo 2-3.
Am inceput apoi sa tin dieta Bucatarasului nostru Sef si am dat iar jos vreo 2-3 kg. Dar tot mai aveam vreo 10 in plus.
Intr-un final scapai si de astea, dar asta e o poveste mai lunga care nu-si are locul aici Ca sa ajung la greutatea mea ideala (cea dinainte de sarcina) a trebuit sa-mi cam schimb stilul de a manca, de a gandi, sa fac mult sport si mai ales mi-a trebuit timp.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Corina33
Ultima editare: 03.11.2012 22:26:46
24.01.2013 / 23:33
Citeazatwilight7 a spus:
sunt de acord cu tine.intradevar,poate functiona...dar poate sa si nu.dieta ideala e cea,cum ai spus si tu,recomandata de un nutritionist....
Pot sa va spun un lucru sigur...eu am tinut dieta , am adaugat la cele 13 zile de dieta inca 7 zile de supa de varza....rezultatele apar din primele zile si continuua sa scada kilogramele doar daca iti impui putina strictete si dupa terminarea dietei. Pot sa spun ca sunt super multumita de mine..de ambitia pe care am avut-o sa incep dieta....sunt de nerecunoscut. Am dat jos 40 de kilograme. Am dovezi clare...dar......sa nu credeti ca am reusit asta in 20 de zile, nu stiu daca dieta schimba metabolismul..dar stiu ca iti schimba stilul de viata, te invata sa decizi ce..si cata mancare sa bagi in gura. Mereu vor fii pareri pro si contra, dar pt cine e necesar sa tina dieta..sa o faca pt ca nu are nimic de pierdut.
15.02.2013 / 13:40
CiteazaMiranda_Erika a spus:
Pot sa va spun un lucru sigur...eu am tinut dieta , am adaugat la cele 13 zile de dieta inca 7 zile de supa de varza....rezultatele apar din primele zile si continuua sa scada kilogramele doar daca iti impui putina strictete si dupa terminarea dietei. Pot sa spun ca sunt super multumita de mine..de ambitia pe care am avut-o sa incep dieta....sunt de nerecunoscut. Am dat jos 40 de kilograme. Am dovezi clare...dar......sa nu credeti ca am reusit asta in 20 de zile, nu stiu daca dieta schimba metabolismul..dar stiu ca iti schimba stilul de viata, te invata sa decizi ce..si cata mancare sa bagi in gura. Mereu vor fii pareri pro si contra, dar pt cine e necesar sa tina dieta..sa o faca pt ca nu are nimic de pierdut.
Diete diete dragele mele diete,am tot citit pareri ptr si contra ,o tema mereu actuala diete ,cum slabim ,ufff ce sa fac iar m-am ingrasat ,nu ma mai suport ,nimic nu imi mai sta frumos pe mine ,diete diete dragele mele diete ! Multe dinte D_stra a-ti avut si aveti aceasta problema dieta! Vreau sa slabesc ! ufffff si greu e !Dragele mele vad aici multe domnite tinere cind eram si eu mai tinerica nici macar nu aveam un cintar daramite la dieta sa ma gindesc habar nu aveam de asa ceva ,dar credeam ca asa voi ramine mereu ..pfffff da deunde cu anii cde au trecut au aparut si kg mele dragi putin cite putin ,deh .. saream mereu de la o marime la alta fara prea multe ginduri am zis e virsta ..pina cind chiar ca mi se luase de la marimea 38 ( un vis de marime ) la 44..o vaio vai cintarul meu imi arata mereu ceea ce eu nu vroiam sa vad dar era adevarat de la 60 kg ale mele de mult apuse sarisem la 80!!!Tja mica de statura sint ma simpteam precum un ardei umplut.!Si a venit ziua cea mare unde pur si simplu a facut clik clik in capusor ...si am zis de azi tzin dieta ! Am tzinut ceva in genul dieta daneza chipurile schimbarea metabolismului ,timp de 3 sapt ,am dat repejor jos vreo 3kg ..ce fericita eram cind am vazut ca se misca dragul meu de cintar ,apoi dupa trei sap am incercat acelas stil de dieta dar nu dupa plan si am introdus miscarea sportul de care tot mereu vb...E o moda o moda chiar f placut sportul cu betzele nordic walking..si am luat-o si eu la mers zilnic ( imi permite timpul norocul meu)mergeam cite o ora jumate ,apoi planul meu de a minca ,salate carne de pasare ,fructe ,peste dar mereu tzinind cele 4 ore jumate fara sa maninc doar apa apa si iar apa !Si uite asa din 9 ianuarie 2012 /tzin minte ) pina acum am reusit sa dau 18 kg jos .Intre timp am avansat numai merg cu betzele ,am inceput sa alerg ,imi face o deosebita placere ,ziua imi este minunata cind o incep cu sport ,si bineinteles acelasi stil de a minca tot timpul sint atenta ceea ce maninc ,tzin diferenta de ore ,mai maninc si altceva clar ceva bun dulce si ceea ce e de fel interzis ,dar stiu ca a doua zi mai bag un 15 min in plus la sport .V-am scris un pic din povestea mea ptr ca am ajuns la o concluzie ,dieta fara sport merge ,dar mult mai greu ,dupa ce ai slabit trebuie sa te mentzii si asta e partea cea mai grea ,stilul de a minca trebuie tinut ,si mai ales miscarea sport sport si iar sport !Aaaaaa si inca ceva dupa ce au inceput sa plece frumusel kg mele ,mereu mi-am facut cite o bucurie singurica adica mi-am cumparat ceva ce imi placea o rasplata bine meritata si asta mä motiva mereu sa merg mai departe! Am 56 de ani ... iar acum ma simpt minunat in pielea mea !Va doresc si voua mult succes !
Recomandari pentru tine si casa ta
05.04.2013 / 17:34
Citeazamellek_crys a spus:
buna fetelor si baietilor :-) ...ce parere aveti despre dieta daneza?....eu azi am inceput....nu mi se pare dificila...dar nu sunt genul de persoana care sa respecte un program strict....daca a mai tinut-o cineva...va rog sa veniti cu detalii.... Ziua 1 Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar. Pranz: 2 oua fierte, o rosie, 400 g de spanac Cina: 200 g carne de vita, o salata verde cu ulei si suc de lamiae. Ziua 2 Mic dejun: O ceasca de cafea cu zahar. Pranz: 250 g carne slaba, un iaurt mic Cina: 200 g carne de vita, o salata verde cu ulei si suc de lamaie Ziua 3 Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar si o felie de paine prajita. Pranz: 2 oua fierte, o felie de sunca de pui, o salata verde cu ulei si suc de lamaie. Cina: telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat (mar, para, portocala). Ziua 4 Mic dejun: o ceasca de cafea si o felie de paine prajita Pranz: un pahar cu suc de portocale si un iaurt Cina: un ou fiert, un morcov, 250 g de branza de casa. Ziua 5 Mic dejun: un morcov mare Pranz: 200 g de cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt. Cina: 200 g carne de vita, o telina. Ziua 6 Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar si o felie de paine prajita Pranz: 2 oua fierte si un morcov mare Cina: jumatate de pui, o salata verde cu ulei si suc de lamaie. Ziua 7 Mic dejun: o ceasca de cafea fara zahar Pranz: multa apa Cina: 200 g carne de miel si un mar Ziua 8 Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar. Pranz: 2 oua fierte, 400 g de spanac si o rosie. Cina: 200 g carne de vita, o salata verde. Ziua 9 Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar Pranz: 250 g sunca de pui si un iaurt. Cina: 250 g carne de vita si o salata verde. Ziua 10 Mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea. Pranz: 2 oua fierte o salata verde, o felie sunca de pui. Cina: telina fiarta, fructe proaspete, o rosie. Ziua 11 Mic dejun: un morcov mare Pranz: 200 g cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt. Cina: 250 g carne de vita si o telina. Ziua 12 Mic dejun: un morcov mare Pranz: 200 g de cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt. Cina: 250 g carne de vita, o telina. Ziua 13 Mic dejun: o cafea si o felie de paine prajita Pranz: 2 oua fierte si un morcov mare Cina 250 g de pui cu o salata verde.
Buna.am inceput si eu dieta acum 2 zile si am slabit pana acum 2 kg.Cred ca asta se datoareaza consumului mare de apa si mancatului fara paine deoarece inainte nu beam mai mult de 2 pahare de apa pe zi si mancam f multa paine.
09.04.2013 / 22:39
Citeazabebitza_J a spus:
Buna.am inceput si eu dieta acum 2 zile si am slabit pana acum 2 kg.Cred ca asta se datoareaza consumului mare de apa si mancatului fara paine deoarece inainte nu beam mai mult de 2 pahare de apa pe zi si mancam f multa paine.
am tinut dieta acesta de 2 ori si am slabit exact 10kg de fiecare data.
09.04.2013 / 22:42
Citeazagabib a spus:
am tinut dieta acesta de 2 ori si am slabit exact 10kg de fiecare data.
eu am cunoscut-o ca dieta Mayo,este intradevar o dieta fara carbohydrati si tb samaninci asa cum scrie .dieta da rezultate sigure .
07.12.2023 / 12:05
CiteazaThe Danish diet is a very restrictive diet, which involves the consumption of only 600 calories per day. The menu is mainly composed of lean meat, eggs, vegetables and fruits. The diet is designed to be followed for 13 days, after which it is recommended to return to a normal diet. Overall, Getaway Shootout is an exciting and addictive game that offers hours of fun for casual and hardcore gamers alike. So buckle up, get ready to race, and experience the thrill of the chase!
20.10.2024 / 03:43
Citeaza
Mie mi se pare foarte drastic sa bei pe stomacul gol cafea cu zahar...iti arde stomacul de nu te vezi...in plus seara se mananca ft mult...si apoi 400 gr de spanac....ce e aia, e prea ciudata dieta asta.