dieta daneza
20.02.2012 / 13:18
Citeaza
buna fetelor si baietilor :-) ...ce parere aveti despre dieta daneza?....eu azi am inceput....nu mi se pare dificila...dar nu sunt genul de persoana care sa respecte un program strict....daca a mai tinut-o cineva...va rog sa veniti cu detalii....
Ziua 1
Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar.
Pranz: 2 oua fierte, o rosie, 400 g de spanac
Cina: 200 g carne de vita, o salata verde cu ulei si suc de lamiae.
Ziua 2
Mic dejun: O ceasca de cafea cu zahar.
Pranz: 250 g carne slaba, un iaurt mic
Cina: 200 g carne de vita, o salata verde cu ulei si suc de lamaie
Ziua 3
Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar si o felie de paine prajita.
Pranz: 2 oua fierte, o felie de sunca de pui, o salata verde cu ulei si suc de lamaie.
Cina: telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat (mar, para, portocala).
Ziua 4
Mic dejun: o ceasca de cafea si o felie de paine prajita
Pranz: un pahar cu suc de portocale si un iaurt
Cina: un ou fiert, un morcov, 250 g de branza de casa.
Ziua 5
Mic dejun: un morcov mare
Pranz: 200 g de cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt.
Cina: 200 g carne de vita, o telina.
Ziua 6
Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar si o felie de paine prajita
Pranz: 2 oua fierte si un morcov mare
Cina: jumatate de pui, o salata verde cu ulei si suc de lamaie.
Ziua 7
Mic dejun: o ceasca de cafea fara zahar
Pranz: multa apa
Cina: 200 g carne de miel si un mar
Ziua 8
Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar.
Pranz: 2 oua fierte, 400 g de spanac si o rosie.
Cina: 200 g carne de vita, o salata verde.
Ziua 9
Mic dejun: o ceasca de cafea cu zahar
Pranz: 250 g sunca de pui si un iaurt.
Cina: 250 g carne de vita si o salata verde.
Ziua 10
Mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea.
Pranz: 2 oua fierte o salata verde, o felie sunca de pui.
Cina: telina fiarta, fructe proaspete, o rosie.
Ziua 11
Pranz: 200 g cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt.
Cina: 250 g carne de vita si o telina.
Ziua 12
Pranz: 200 g de cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt.
Cina: 250 g carne de vita, o telina.
Ziua 13
Mic dejun: o cafea si o felie de paine prajita
Pranz: 2 oua fierte si un morcov mare
Cina 250 g de pui cu o salata verde.
20.02.2012 / 14:19
Nick: elucubratiiculinareScrie-i mesaj privat
Bucataras senzational
Bucataras din: 06.02.2012
Retete: 491
Citeaza
Cred că mi-ar prinde bine și mie, ca tare am luat proporții de la atâta porc de sărbători.
O studiez cu atenție
20.02.2012 / 15:25
Citeaza
Salut. Cred ca nu este ok sa se sara peste micul dejun. cred ca ar fi mai ok inversata: micul dejun sa fie prinzul, prinzul = seara, seara = mic dejun, daca intelege cineva ce vreau sa zic :))). + 2 litri de apa pe zi!
20.02.2012 / 17:11
CiteazaBucataras a spus:
Salut. Cred ca nu este ok sa se sara peste micul dejun. cred ca ar fi mai ok inversata: micul dejun sa fie prinzul, prinzul = seara, seara = mic dejun, daca intelege cineva ce vreau sa zic :))). + 2 litri de apa pe zi!
pricepesc ce vrei tu sa zici....si ai dreptate....nici eu nu prea ii vad logica acestei inversari...in primele zile am obs ca se sare complet...ca in rest este paine prajita si alte chestii....normal dieta asta ii pt schimbarea metabolismului....ma gandesc ca e o strategie...trebuie sa fie.. :-)
20.02.2012 / 17:17
Citeazaelucubratiiculinare a spus:
Cred că mi-ar prinde bine și mie, ca tare am luat proporții de la atâta porc de sărbători. O studiez cu atenție
e destul de permisiva....adica e destula mancare....azi la mine a fost prima zi si mie se pare ca am mancat destul de mult pt ca am fost nevoita sa mananc la ore fixe ceea ce eu nu fac de obicei...dar in rest mi se pare ok...
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata pentru gama C9500, C9820, EVO820 si MOTIV1
20.02.2012 / 23:03
Citeaza
Eu am inceput Jurnalul de dieta 2012: http://www.bucataras.ro/articole/jurnal-de-dieta-2012-29951.html
21.02.2012 / 13:01
Citeaza
Am tinut-o si eu acum vre-o 10 ani.. am slabit cu ea cam 10 kg, m-am mentinut vre-un an. Acum 4 ani am tinut-o iar, si nu am mai slabit decat 2 kg :) Sa nu mai spun ca mi se aplecase de carne de vita.. :))
Eu iti doresc tarie s-o poti tine toata!
Pupici
22.02.2012 / 00:01
Citeaza
Am tinut si eu cateva diete la viata mea,dar una a dat rezultate spectaculoase...tin minte ca am luat-o din Formula AS si cu ajutorul ei am slabit 18 kg in 2 luni, dar din pacate am pus la loc 24,in timp foarte scurt....concluzia la care am ajuns dupa multi ani e urmatoarea.....daca tineti o dieta, neaparat trebuie sa faceti si sport in paralel,altfel va chinuiti degeaba si ve-ti observa cu stupoare cum ,dupa incetarea dietei o sa puneti kg la loc si chiar mai multe.
Succes maxim la toti ambitiosii.
17.03.2012 / 21:56
Citeaza
Si mie mi se pare ca nu e ok ca se sare peste micul dejun,ceia ce nu e ok.Si totusi mie mi se pare ca totusi e destul de consistenta dieta.In sfirsit parerea mea.Eu personal am reusit dupa fiecare sarcina sa dau jos prin dieta personala,dar nu o recomand pentru ca este drastica si nu e asa de sanatos.Dar mereu am luat in greutate la sarcina 20kg si dupa ce am incetat cu alaptatul in mai putin de 2 luni am revenit la greutatea mea de 65 de kg.P.S.In poza de la profil eram insarcinata in 4 luni.
21.08.2012 / 11:54
Citeaza
nu am incercat aceasta dieta insa doresc sa zic tuturor celor care doresc a tine o dieta sa nu aleaga una drastica.asa am facut eu.si am slait doar 1 kg intr-o saptamina si tin sa mentionez ca m-am ales cu dureri foarte mari de stomac...si deatunci am renuntat la diete...
21.08.2012 / 20:19
Citeaza
fructe intre mese nu avem voie????????????? ce ma fac ca nu pot far ele????????in rest pare ok ...dar se mananca cam putin dimineata si prea mult seara....eu stiu ca dimineata se mananca ca un rege,la pranz ca un print si seara ca un cersator......ma poate contrazice cineva??????????
26.08.2012 / 22:16
Citeaza
Aceasta dieta este la moda acum http://dietadukan.ro/. Am un prieten la care a dat rezultate! partea buna este ca are si perioada de mentinere, foarte importanta
26.08.2012 / 23:06
Citeaza
Eu v-as recomanda dieta Keto...si acest medic beton de informatii...il gasiti si pe Facebook...
http://www.qbebe.ro/mama/diete/sfatul_medicului:_slabeste_usor_si_repede_cu_dieta_keto_
28.08.2012 / 15:12
Citeaza
am incercat si eu o dieta oarecum asemanatoare, am slabit putin pe parcursul ei dar apoi am pus la loc mai mult decat am dat jos,,:(
29.08.2012 / 07:56
Citeaza
daca dupa o dieta in care se slabeste nu se tine o perioada de mentinere, atunci tot efortul este facut degeaba. In timpul unei diete, oferim corpului un nr redus de calorii, cind se termina, daca revenim la 2.500-3.000 normal ca se revine la greutatea de dinainte la fel de rapid