Feliem kaizerul si il rumenim putin in ulei.
Cartofii ii curatam, ii taiem in felii de aprox. 5 mm grosime si ii rumenim in acelasi ulei in care am prajit kaizer-ul.
Intr-un bol se bat cele 3 oua cu iaurtul, sare si piper,...
Ciolanul se pune la fiert,se spumeaza apoi cand este pe jumatate fiert se adauga varza taiata fideluta,piper ,foi de dafin.Intr-o craticioara am calit radacinoasele cu ceapa le-am stins cu putina...
Chiftelele
Ingredientele pt chiftele se pun intr-un castron si se amesteca bine. Se umezesc mainile cu apa sau se ung cu ulei (dupa preferinta) si formeaza chiftelutele in forma dorita. Se pun in...
Untul se mixeaza cu zaharul.Se adauga pe rand cele 4 oua,mixand bine dupa fiecare.Adaugam faina amestecata cu sarea si praful de copt.Punem esenta de vanilie si coaja de lamaie optional.
Luam...
Pentru ciorba radauteana pui la fiert pieptul de pui si radacinoasele, toate curatate si spalate bine.
Lasi sa fiarba totul bine, bine,(testezi legumele introducand furculita) strecori, iar in
Transezi si speli bine bucatile de pui. Le condimentezi cu sare, piper si boia.
Topesti untul intr-o cratita , pui bucatile de pui si le rumenesti frumos.
Torni o cana si jumatate de apa, pui c
Se începe cu prepararea cremei dulce de leche: într-un vas încăpător se pune cutia de lapte condensat, se acoperă cu apă şi se pune vasul pe foc, având grijă ca apa
Cum se prepara Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa
-incingem 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie si rumenim ciocanelele de pui. Cand au prins o culoare placuta, aurie le scoatem din tigaie si le tinem la cald;
-in acelasi...
-punem carnea intr-o oana cu apa cat sa o acopere putin si lasam sa fiarba cateva minute dupa care schimbam apa, adaugam putina sare si lasam sa fiarba bine pana ce carnea se desprinde de pe os;
-intre timp spalam, curatam si tocam legumele:...
ArianaBala a devenit prieten cu AndrutzaP