Ati pierdut careva un inger?
21.08.2012 / 08:47
Citeaza
Imi pare rau Ali ca iar a trebuit sa treci prin acea durere..nici nu vreau sa ma gandesc cum e..si eu am avut risc de a pierde si am stat in spital dar m-a ajutat Dumnezeu si Sf Maria si am reusit sa duc sarcina 40 de saptamani iar acum am o fetita sanatoasa si frumoasa(are deja 3 ani jumate)..sa nu renunti daca asta iti doresti cu adevarat
21.08.2012 / 08:51
Citeaza
Alina,imi pare tare rau ptr sarcina ta,citind acest topic mi-am dat seama cat de norocoasa sunt sa am maruntelele mele. Multa putere sa treci peste acest moment!
21.08.2012 / 09:59
Citeaza
E trist Alina,nu pot decat sa te imbratisez.Uneori tocmai cand nu mai vedem nici o speranta,Dumnezeu ne rezerva o bucurie drept rasplata pentru lacrimile varsate.Va fi bine.
22.08.2012 / 08:32
Citeaza
Alina, sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste aceasta suferinta...cand El va dori se va intampla si minunea pe care ti-o doresti. Pana atunci bucura-te de fiul tau :)
Ai facut investigatii, ai rh negativ ori probleme cu coagularea sangelui? ...sunt posibile cauze
>:D< :*
Recomandari pentru tine si casa ta
22.08.2012 / 10:12
Citeaza
o lovitura de acest gen e greu de primit,de suportat,de uitat...nu cred ca vreodata se poate uita .poti doar sa te impaci cu gindul.caile Domnului nu le intelegem...trebuie sa ai curajul de a merge mai departe.trebuie sa ai un alt sufletel care sa umple golul lasat ...
22.08.2012 / 21:23
Citeaza
Dakris, nu e nici o problema...totul e k. Doctorul zice ca a fost o problema genetica...
22.08.2012 / 21:24
Citeaza
Caroline, mai am un sufletel de 3 ani......dar mai imi doresc enorm unul....
23.08.2012 / 22:10
Citeazaalinutzika a spus:
Caroline, mai am un sufletel de 3 ani......dar mai imi doresc enorm unul....
sa iti traiasca...curaj trebuie sa ai si pentru el...caci nu e chiar o placere sa fii singur la parinti sa nu ai mereu un frate/o sora cu care sa imparti bucuriile si certurile copilariei ...te pup si iti doresc numai bine...
24.08.2012 / 15:19
Citeaza
Alina, nu sunt cuvinte care sa te ajute, numai bunul Dumnezeu. Este o durere prin care treci si cu care poate vei trai o viata, chiar daca va ajunge sub forma unui regret, dar va exista. Sincer, imi pare tare rau, si cat ar fi de greu, exista speranta, exista alinare...numai bine iti doresc si forta multa ;) te imbratisez cu mult, mult drag :)